PajonkMondry Opublikowano 14 Marca 2023 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2023 Niby mały problem, ale mnie wkurza Zakupiłem sobie VIPa, teraz graffiti robi się z pliku fg_grafiti.spr zamiast tempdecal.wad - gdzie wiadomo można sobie ustawić własną grafikę, zaś teraz mam wymuszone sprite VIP No i trochę jest to jak za karę - ludzie bez VIPa mogą używać jako graffiti własnych grafik, VIPy nie dość że własnych grafik nie mogą mieć, to dodatkowo mogą graffiti robić tylko w pionie. Czy gdzieś w menu VIP jest opcja by używać jednak tempdecal.wad zamiast fg_grafiti.spr ? (Gdyby było na odwrót - tylko VIPy mogą używać własnego graffiti to było by to jeszcze zrozumiałe) Pozdrawiam Pajonk 2
Właściciel GET Opublikowano 14 Marca 2023 Właściciel Opublikowano 14 Marca 2023 Cześć, Wkrótce będziecie mogli wybierać między zwykłym graffiti a tym z CS:GO. Pozdrawiam 3 1
PajonkMondry Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 14.03.2023 o 13:51, GET napisał: Cześć, Wkrótce będziecie mogli wybierać między zwykłym graffiti a tym z CS:GO. Pozdrawiam @ GET VIP zdążył mi minąć, daj znać jak zmiana wejdzie w życie, wtedy VIPa kupię, a na razie wolę sobie drukować swoje graffiti XD Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez PajonkMondry 1
PajonkMondry Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @ GET Widzę zmianę w postaci że nie ma już graffiti cs:go Jak mówiłem, wraz z @ NIENORMALNA^ VIP zakupiony, dobra zmiana i dzięki XD 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Właściciel Opublikowano 22 Kwietnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi