DeathStroke. Opublikowano 11 Marca 2023 Zawieszony Opublikowano 11 Marca 2023 Skarga na: ZyletoO Dlaczego składasz skargę:Zostalem zbanowany tak naprawdę za nic. Nick z gry: DeathStroke. Nick osoby oskarżonej:ZyletoOo Data zdarzenia: Wkleje calosc RAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: DeathStroke. ||| IP: 92.55.193.112 ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:1803375606 ||| Nick admina: ŻyletoOo ||| Powod: Obrazanie adminow ||| Nalozony: 11.03.2023 - 22:30:00 ||| Dlugosc: 4 godzin ||| Na: [ ONLY DD2 ] Fragujemy.com :: [LECZENIE|SKINY|MONETY|MEDALE] (de_dust2) ||| Musisz poczekac jeszcze: 4 godzin ||| Wygasa: 12.03.2023 - 02:30:00 [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] {Who}-----{Next} (RADIO): Rzucam granat Dymny! Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz sw Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów 1
ŻyletoOo Opublikowano 11 Marca 2023 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2023 Chyba ten Mój nick jest pechowy. Po ciągle na Mnie skargi piszecie Wiec tak Wbiłem na serwer i nagle zacząłeś mi pisać na u@, że mam ogarnąć Hetysza nawet nie powiedziałeś mi za co co zrobił? Jak Ja Cię upominam żebyś wbił do gry to zaczynasz mnie wzywać? to trochę nie feerr nie prawdaż? Potem Piszesz mi na u@ Ze Hetysz mnie wyzywa od Kur** itp. A Ja niby go Kryję? Wiesz co Myślałem ze jesteś spooko gość, lecz myliłem się "Chyba Alkohol nie jest dla wszystkich :D" Proszę O @ Raa(PSM) sprawdzenie logów, Bo Dla mnie Sam wkopałeś się w minę z tą skarga Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Opublikowano 11 Marca 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi