Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Na Pewno Nie Croopek;)
Dlaczego składasz skargę: Zarażony gracz z pewną ilością punktów się podkłada...

Nick z gry: Sitka
Nick osoby oskarżonej: Na Pewno Nie Croopek;)

Data zdarzenia: 08.03.2023
Opis zdarzenia: Na początku dostałem slayya z incydentu  jak na obrazku, niestety z racji, że był tylko jeden zombie, wszycy do niego strzelali i niestety tak wyszło, że ktoś wepchnął zombiaka na mnie. Jestem w stanie to zrozumieć. Ale, że na początku rundy spadłem z drabinki na mapie zm_obvilion_final (czy jakoś tak) i spadłem centralnie koło zm, to oznacza według admina podkładanie się. I normalny admin nie zwrócił by na to uwagi ale admin mając "ból dupy" że wcześniej dostał 2 szyszki, musiał coś zrobić, żeby ktoś mu zabawy nie psuł.

Dowód: Żadnego dema nie mam, bo nikt zdrowy umysłowo nie nagrywa dema gdy ktoś chce pobawić się, dobrze spędzić wieczór grając na serwerze.

P.S Przestańcie dawać adminy ludziom którzy przeczytali 3 razy regulamin tylko, żeby robili test iq.

obvilon_final.png

• Śmiech 2
Opublikowano
3 minuty temu, KADAS napisał:

Skoro dostałeś niesłusznego bana, to się od niego odwołaj -> https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ A tak dla jasności, demek nie musisz nagrywać Ty, są one dostępne tutaj -> *klik*

Powiem tak, mi zwisa to czy dostałem bana czy nie. Ja sobie poczekam i w między czasie sobie porobie coś innego. Chodzi mi o to, żeby inni nie odczuwali "chorej dominacji admina" nad pospolitymi, zwykłymi graczami serwera. Według mnie ten pan po prostu nie radzi sobie mentalnie z byciem adminem (wypierdolone ego).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No cóż, bez dowodów nic nie wskórasz, a tak jak napisałem wyżej, od niesłusznie nadanego bana się odwołujemy a nie składamy skargi, jeśli admin nadał bana niesłusznie, zostaną wyciągnięte w stosunku niego konsekwencje, więc złóż odwołanie. Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Temat zostaje przeniesiony do Archiwum

Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar

- - -

[!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności