Sitka Opublikowano 8 Marca 2023 Zawieszony Opublikowano 8 Marca 2023 Skarga na: Na Pewno Nie Croopek;) Dlaczego składasz skargę: Zarażony gracz z pewną ilością punktów się podkłada... Nick z gry: Sitka Nick osoby oskarżonej: Na Pewno Nie Croopek;) Data zdarzenia: 08.03.2023 Opis zdarzenia: Na początku dostałem slayya z incydentu jak na obrazku, niestety z racji, że był tylko jeden zombie, wszycy do niego strzelali i niestety tak wyszło, że ktoś wepchnął zombiaka na mnie. Jestem w stanie to zrozumieć. Ale, że na początku rundy spadłem z drabinki na mapie zm_obvilion_final (czy jakoś tak) i spadłem centralnie koło zm, to oznacza według admina podkładanie się. I normalny admin nie zwrócił by na to uwagi ale admin mając "ból dupy" że wcześniej dostał 2 szyszki, musiał coś zrobić, żeby ktoś mu zabawy nie psuł. Dowód: Żadnego dema nie mam, bo nikt zdrowy umysłowo nie nagrywa dema gdy ktoś chce pobawić się, dobrze spędzić wieczór grając na serwerze. P.S Przestańcie dawać adminy ludziom którzy przeczytali 3 razy regulamin tylko, żeby robili test iq. 2
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 8 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2023 Skoro dostałeś niesłusznego bana, to się od niego odwołaj -> https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ A tak dla jasności, demek nie musisz nagrywać Ty, są one dostępne tutaj -> *klik* 1
Sitka Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Zawieszony Opublikowano 8 Marca 2023 3 minuty temu, KADAS napisał: Skoro dostałeś niesłusznego bana, to się od niego odwołaj -> https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ A tak dla jasności, demek nie musisz nagrywać Ty, są one dostępne tutaj -> *klik* Powiem tak, mi zwisa to czy dostałem bana czy nie. Ja sobie poczekam i w między czasie sobie porobie coś innego. Chodzi mi o to, żeby inni nie odczuwali "chorej dominacji admina" nad pospolitymi, zwykłymi graczami serwera. Według mnie ten pan po prostu nie radzi sobie mentalnie z byciem adminem (wypierdolone ego).
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 8 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2023 No cóż, bez dowodów nic nie wskórasz, a tak jak napisałem wyżej, od niesłusznie nadanego bana się odwołujemy a nie składamy skargi, jeśli admin nadał bana niesłusznie, zostaną wyciągnięte w stosunku niego konsekwencje, więc złóż odwołanie. Pozdrawiam 2 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 8 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi