Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Mateusz
Aktualny wiek: 26L
Staż gry w Counter-Strike 1.6: 15L

Nick na serwerze: `Mateusz`Xdeee

Staż gry na serwerze: 3/4 lata jeszcze grałem na starszym IP serwera.

Godziny w jakich grasz na serwerze: 3 zmianowy system pracy więc nie mam określonych godzin grania ale przeważnie wieczorkami 

Link do wykresu aktywności na serwerzehttps://www.gametracker.com/player/`Mateusz`Xdeee/54.38.134.4:27015/

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK kiedyś na jedym serwerze Only_dd2 
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

1.  Uważam że znam regulamin i go przestrzegam. 
  2. Brakuje opieki nad serwerem już dawno chciałem zostać adminem dlatego pisze podanie o przyjęcie.
  3. Uwielbiam ten serwer gram go od wielu lat pod różnymi nickami i zawsze dobrze się bawię
  4. Chciałbym aby serwer dobrze funkcjonował i żeby nie było osób które nad gminnie łamią regulamin.

Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam:  NIE

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike 1.6. Mój link do profiluhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198963247508/ Mój SID: STEAM_0:0:501490890

• Śmiech 3
  • [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano (edytowane)

Jeśli mogę informacyjnie to aktualnie na naszej sieci prowadzimy piątą wielką rekrutacje sieciową (mogłeś zauważyć komunikaty na czacie, w trakcie gry na serwerze).

Zachęcam Cię  do zapoznania się z tematem i tam podjąć próbę aplikacji na Admina serwera CS 1.6 ZM.

Złożenie podania w poniższym temacie odbywa się trochę na innych zasadach niż tak jak w klasycznym podaniu.

Good Luck.

Edytowane przez smile.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Konto pod podanie, a poza tym nie kojarzę Cię w ogóle z serwera. Na nie i nie składaj podań nawet tylko na razie nabijaj godziny i daj się poznać innym.

Edytowane przez -Damian
  • Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)

-Damian no przecież to jest pewne żeby złożyć podanie trzeba posiadać konto to je zrobiłem. A ja chce pełnić funkcje ADMINA a nie szukać kolegów czy przyjaciół na serwerze gram w różnych godzinach i to oczywiste ze gram a nie pisze na chat i się poznaje z osobami z neta. Więc jedyne co napisałeś związanego z funkcją ADMINA to aktywność. Którą na pewno będę wstanie poprawić pilnując serwera i grając 

Edytowane przez Mateusz`Xdeee
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
26 minut temu, Mateusz`Xdeee napisał:

-Damian no przecież to jest pewne żeby złożyć podanie trzeba posiadać konto to je zrobiłem. A ja chce pełnić funkcje ADMINA a nie szukać kolegów czy przyjaciół na serwerze gram w różnych godzinach i to oczywiste ze gram a nie pisze na chat i się poznaje z osobami z neta. Więc jedyne co napisałeś związanego z funkcją ADMINA to aktywność. Którą na pewno będę wstanie poprawić pilnując serwera i grając 

Najpierw poprawki, później Admin, a nie odwrotnie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, danse. napisał:

Najpierw poprawki, później Admin, a nie odwrotnie.

Czyli ile godzin mam nabić? Jak dla mnie to bezsensu dostanie admina na nie wiadomo jakiej ilości godzin trzeba przegrać. 

Dlatego złożyłem te podanie bo jest mało adminów na serwerze i nie każdy siedzi 24h, a moje godziny są różne w spędzaniu czasu na serwerze ZOMBIE. 

Ogarniam serwer może zbytnio ludzie mnie nie znają bo nie zawsze gram 2/3 godziny cały czas. Jakbym grał pod tym samym nickiem wiele lat to może dużo godzin było by zrobione. A tak to na koncie steam od niedawna gram, wcześniej grałem na nosteam 

Edytowane przez Mateusz`Xdeee
Opublikowano

W ogóle Cie nie kojarzę z serwera , jestem na nie.

• Właściciel
Opublikowano

To w końcu składasz kandydaturę w Wielkiej czy w zwykłej rekrutacji? :fg_pepe_facepalm: Chłopie, ogarnij się, skoro masz te +20 lat...

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności