SaLvA Opublikowano 16 Stycznia 2023 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Skarga na admina Lunatyk^ Serwer, na którym nadano karę: only dd2 #2 Rodzaj kary: Kick Powód kary: kultura Data nadania kary: 16.01.23 18.30 Nick z gry: SaLvA Opis zdarzenia: zgodnie z celami mapy pilnowałem paki bedąc w ct a zostałem uderzony przez admina, wyraziłem swoje oburzenie po czy zostałem wyrzucony w serwera przez tego admina a i jeszcze mnie zjebał że śmiałem mu zwrócić uwagę. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie Wnioskuję aby owa osoba zostala pozbawiona uprawdzien administratora. SaLvA (RADIO): Rzucam granat Dymny! [ FG ] SaLvA, Trwa wielka rekrutacja sieciowa! Wpadnij na forum po wiecej szczegolow! SaLvA killed Yogi 64 with ak47 Admin uderzyl kaczynski zadajac 0 obrazen SaLvA + Markk killed kaczynski with ak47 Admin uderzyl SaLvA zadajac 0 obrazen Admin uderzyl SaLvA zadajac 0 obrazen Biegunka truflowa is joining the Terrorist force Admin przemawia do wszystkich graczy na serwerze [ MVP ] Najbardziej nafragowal SaLvA [ 5 w tym 1 w glowe ] PePeLeFoN connected [KICK] ========================================== [KICK] Zostales wyrzucony przez Lunatyk^ [KICK] Powod: "Kultura !" [KICK] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny, zglos to na Fragujemy.com [KICK] ========================================== Kicked by Console: "Kultura !" Kicked :"Kultura !" Edytowane 1 minutę temu przez SaLvA
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 (edytowane) Spodziewałem się tej skargi, aczkolwiek nie chciało by mi się pisać skargi za kicka. Odnośnie sytuacji. Standardowo pół TT lata sobie jak po pastwisku. Celów zero. 20 sekund do końca, jeden delikwent z TT na długiej i idzie na shift uderzyłem go 3 razy. Ale że w między czasie padł drugi gracz z cT to w amx przeskoczyły pozycje to dostałeś Ty, o czym od razu poinformowałem i przeprosiłem, mimo że nie straciłeś nic na tym, nie zginąłeś. Ale Ty oczywiście nie potrafiłeś się zachować jak na chłopa przystało, to z pretensjami i jakimiś głupimi tekstami zacząłeś rzucać, dodatkowo podkręcony przez Lg. Dostałeś kicka, jako upomnienie, jakiś regulamin i kultura tutaj panuje i nie pozwolę na głowę Sobie wejść. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Lunatyk^^ 1
SaLvA Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 nie kłam bo nie przeprosiłeś tylko kazałeś mi się zamknąć i grać a taki gówniarz jak ty nie będzie mnie ustawiał.
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 minutę temu, SaLvA napisał: nie kłam bo nie przeprosiłeś tylko kazałeś mi się zamknąć i grać a taki gówniarz jak ty nie będzie mnie ustawiał. Może źle ująłęm. Wyjaśniłem Ci powód zaistniałej sytuacji.
SaLvA Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 nie po to pisałem skargę żeby z toba pisac. czekam na head admina zeby ciebie upomnial i zabral ci uprawnienia bo sie nie nadajesz na admina.
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Teraz, SaLvA napisał: nie po to pisałem skargę żeby z toba pisac. czekam na head admina zeby ciebie upomnial i zabral ci uprawnienia bo sie nie nadajesz na admina. Po to piszesz skargę aby to wyjaśnić i ma m prawo aby tutaj pisać. Gdybyś zachował się jak należy, gdy powiedziałem dlaczego tak sie stało, zamiast "bulwersować się" i nakręcać innych byś nie miał kicka i byś zaoszczędził czas na pisanie tej skargi. 1
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 16 Stycznia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 24 minuty temu, SaLvA napisał: nie kłam bo nie przeprosiłeś tylko kazałeś mi się zamknąć i grać a taki gówniarz jak ty nie będzie mnie ustawiał. I ja mam rozpatrywać kicka za kulturę, jak Ty na forum z takim tekstem wyjeżdżasz? Po pierwsze - Jakim prawem próbujesz ustawiać ludzi po kątach? Po drugie - Jeśli dla Ciebie @ Lunatyk^^ jest gówniarzem, to Ty masz 50+... Po trzecie - Obowiązuje wzór, którego nie zastosowałeś, więc już masz drugi temat w koszu. 7
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 16 Stycznia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi