maLy Opublikowano 19 Grudnia 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2022 Skarga na: opiekuna / admina / gracza Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę Nick z gry: wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze Nick osoby oskarżonej: wpisz tu nick osoby, na którą składasz skargę Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę Opis zdarzenia:ę powiem szczerze ze nie mialem ochoty wogole pisac cokolwiek na kogokolwiek bo mi to nie przystoi ale jak mam sie nie odniesc do tego, jak taki ktos "teamplay-plejer" prowokuje mnie za kazdym razem jak jestesmy razem na serwerze,zanim dostalem mute na 8 H napisal poraz solejny przy obecnosci admina ze "maly pierze gacie tnt" i "ciekawe czy maly mu da" co wiadomo co znaczy ,to sa bzdety ale jestem zbyt starym czlowiekiem i doswiadczonym przez zycie zeby to tolerowac ze nie wspomne o DOMINIE HAJCIE ktory sobie zbindowal takli tekst "maly do paly";co to ma byc ?? proponuje zrobic porzadek z ta trolownia rowniez i tutaj DOMIN rowniez na czele,ktora kampi na respie na 3/4 map w tt na respie i czeka na fragi,bo to chyba powinien byc glowny cel adminowania, ps.szkoda gadac Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów Thylele ★, 19 Grudnia 2022 Wypełnij wzór z należytym szacunkiem.
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2022 2 minuty temu, maLy napisał: ps.szkoda gadac Racja. Szkoda gadać i dyskutować z kimś kto wypełnić wzoru nawet nie potrafi.
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi