Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siemka, przychodzę do Was z zapytaniem odnośnie zakupu nowych słuchawek; mianowicie - jakie polecacie? Mam 2 warunki, słuchawki mają być przewodowe i nie gnieść w uszy po 2h grania :)

altualnie mam Genesis Argon 400 - generalnie byłam zadowolona ale zaraz po zakończonej gwarancji słuchawki same zaczęły zmieniać głośność nie zaliczając żadnego upadku czy tez zalania. 
Serdecznie proszę o Wasze propozycje - cena w większej mierze nie gra roli, aby słuchawki tylko nie były za miliony monet (czyt. Powyżej 500zl), bo progamerem nie jestem, gram tylko 4fun. 
Z góry dziękuje za pomoc. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Hej, proponuję zakupić słuchawki przez internet i w razie niedogodności możesz zwrócić towar, z tego co polecam:
- Logitech G PRO X - dobre słuchawki i spoko mikrofon, szczególnie z oprogramowaniem - są do zdobycia poniżej 400zł (amazon)
- SPC Gear Viro - dobrze wycenione słuchawki za ok 160zł
- Cooler Master MH751 / MH752 - mega wygodne i bardzo dobry dźwięk, do wyrwania na promocjach poniżej 300zł

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, Wheatley napisał:

- Logitech G PRO X - dobre słuchawki i spoko mikrofon, szczególnie z oprogramowaniem - są do zdobycia poniżej 400zł (amazon)

Polecam bestie:fg_pepe_broken_hearts:

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Krakeny V3 X kupiłem niedawno i szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiej jakości, a bass niczym w bose'ach do muzyki. Petardunia ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Każdy poleca słuchawki czysto 4 gejmers, ja Tobie polecę ogólnie firmę sennheiser, a potem i tak polecam poczytać o propozycjach/recenzjach np. The sound guys. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
14 godzin temu, 138 napisał:

Każdy poleca słuchawki czysto 4 gejmers, ja Tobie polecę ogólnie firmę sennheiser, a potem i tak polecam poczytać o propozycjach/recenzjach np. The sound guys. 

Trochę tak i nie:
- HyperX Cloudy to rebrand Takstara Pro 80, a poza mikrofonem w zależności od wersji różnią się ulepszeniem w środku
- Cooler Master MH751 / MH752 to rebrand Takstara Pro 82, tutaj dodatkowy mikrofon i dużo osób twierdzi, że są naprawdę mega wygodne
W tych dwóch przypadkach rebrandom Takstara nie można odmówić dobrego dźwięku, szczególnie za tę cenę.
Co do Logitecha i SPC to po prostu też rozsądne wybory, też można poczytać recenzję bo dźwiękiem i jakością nie odstraszą. (Szczególnie jak się je wyrwie na promocji)

Sam mam Beyerdynamic, mógłbym też polecić Audio-Technica bądź inne lecz myślę że to mija się z celem bo w takich wypadkach powinno się wychwycić dobrą promocję (niestety 'zwykłe' ceny wg. mnie są nieadekwatne do jakości), a dodatkowo trzeba dokupić mikrofon i ponowne szukanie jakiegoś modelu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

zawsze przed kupnem omawiam potezny produkt z wujkiem @ Wheatley 'em i zawsze z uslug jestem zadowolony polecam

razerow jednak nie polece bo to szrot, to sie z nimi stalo po 6 miesiacach

Ja skonczylem 5 lat temu z "gejmingowymi" sluchawkami (wszystkie sie psuly idealnie po gwarancji i mialem dosc xD), kupilem audiotechnica ath-m20x + zalman zm1-mic (teraz fifine k669B) i z takiego zestawu jestem mega zadowolony. Edytowane przez Letaryat
:)
Opublikowano
W dniu 18.12.2022 o 14:49, Vipera napisał:

słuchawki same zaczęły zmieniać głośność nie zaliczając żadnego upadku czy tez zalania

To znaczy, że kosz czy reflektujesz oddać komuś kto sobie naprawi ? ;)

Co do samych słuchawek - ja używam gamingowych Logitech G Pro X (przewodowe)  i Superluxy (zbierały dobre opinie). Treoche dawno pisałem, info tutaj : 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności