Zasłużony Fragowicz MEWHO Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2022 Generalnie, z początku nie miałem zamiaru tego zgłaszać, gdyż stwierdziłem że to mały błąd (że nie ma takiej potrzeby) Z czasem jednak staje się to dość irytujące. Niejednokrotnie byłem zabijany, tudzież kogoś zabijałem np. nade'em w ostatnich sekundach rundy tuż przed przeniesieniem - jak widać na filmie > zabił mnie bot dosłownie w ostniej sekundzie. Druga sprawa to działanie Autobalansu: Często zdarza się że osoby grające na serwerze przeciwko sobie (+1 bot) są przerzucane do jednej drużyny i potem grają na boty. Raczej nie powinno to mieć miejsca.
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 16 Grudnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2022 https://fragujemy.com/topic/71552-csgo-pełna-lista-zmian-na-serwerze-mirage-02/?do=findComment&comment=561830
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 16 Grudnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2022 Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana - - - Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi. Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.