Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Przez 2 dni (Piątek Sobota) nie było żadnych adminów na serverze padło wiele złych słów , padły tak wyzwiska karalne, oraz przemoc seksualna na graczu o nicku Crazy pad ofiarą wykorzystania oraz dużo, łamanie praw człowieka ,  na szczęście był tam ezir (ja) który wszystkiemu zaradził łagodziłem wszystko każdy mnie się słuchał oraz uratowałem crazy kiedy do tej pory nie może się OTRZĄSNĄĆ CO SIĘ STAŁO a co mogło się stać porozmawiałem z nim i wszystko już z nim w porządku chcieli go wykorzystać ) ale ta wiadomość nie jest o nim tylko o mnie jak by mnie nie było nie wiem co by się działo teraz , zaprzestawałem i przestrzegałem żeby nikt nie blokował ani nie podkładał sie lecz nie mam takie władzy żeby kogoś powstrzymać , dzieki mnie nikt nie blokował z wyjątkiem lewana i Jak ja chyba naćpany , talarek oraz mats caly czas blokowały starałem się jak mogłem lecz na to na nic :( wyzywali też od złych słów i mówili też na moją kochaną mamę złe słowa po czym stwierdziłem że napisze tu żeby zaprzestali i żeby się nauczyli nie dawajcie im surowej kary to są dzieci jeszcze powiedzieli że chodzą do podstawówki lecz ukarać można ale te słowa mnie zabolały mocno, PROSZE PAŃSTWA JAK BY NIE JA TO NIE wiem co by się stało czy crazy by sie pozbierał po tym wszystkim , Obywatele nie macie się niczego obawiać Ezir stoi na straży i nie pozwoli żeby na tym serverze był jakieś wyzwiska , blokowania oraz podkładania . Nie bójcie się już JJJJJJESTEM TU 

MARTYNKA KOCHAM CIE <<<<<3 ZDROWKA NA DOBRY DZIEŃ I BUZIACZKI NA DOBRANOC  iWRACAJĄC do tematu też ktoś sie podszywał i pisał złe słowa z mojego konta na adminów bardzo ich szanuje i nigdy bym nie powiedział na nich złego słowa. miłego leczenia kaca 

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 5
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności