Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] ADMIN SUCHEUSZ

potężnymurzyn76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  admina
Dlaczego składasz skargę: niesprawiedliwość

Nick z gry: gumiś
Nick osoby oskarżonej: sucheusz

Data zdarzenia: 6.11.2022
Opis zdarzenia: no typ jest w ch$j stronniczy, dal mi muta na 7 dni za doslownie 2 wyzywiska do jakiegos typa co mi dynie zabral, i jeszcze smial napisac ze BO TO NIE PIERWSZA TAKA SYTUACJA Z TYM GRACZEM; no i tu sie akurat zgadzamy, bo to nie jest ku$wa pierwsza taka sytacja z tym adminem, ze dowala mi jakies wyje$ane w kosmos muty czy nawet bany, teraz juz tego nie znajde bo ostatnio nie gralam, ale tak jest ku$wa zawsze jakies dzieciaki jak wyzywaja mnie to on tylko czasem mruknie: "ej ale nie wyzywajcie" a jak ja cos powiem to odrazu j$b mute albo ban na 24, tak jak w tym demku co wyslalam w skardze na admina boomcio, gowniarze mnie wyzywaja non stop i zero reakcji, po czym jeszcze ja dostaje muta XD, i tak jest ku$wa zawsze, co ten sucheusz pieniązki daje? czy o ch$j chodzi? ku$wa doslownie nie gram od 2 miesiecy raz wejde na serer i nazwe typa szmata raz i patrze teraz ze wgl dostalam za to muta na 7 dni, ale jak mnie wyzywaja dzieci przy sucheuszu non stop to on zadowolony. Ku$wa widze ze nic sie nie zmienilo na tym serwerze, chociaz slyszalam ze kewlar nie jest juz adminem, ale jak dalej ten sucheusz bedzie tak odpie$alac to nie wiem

Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności