potężnymurzyn76 Opublikowano 19 Listopada 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2022 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: niesprawiedliwość Nick z gry: gumiś Nick osoby oskarżonej: sucheusz Data zdarzenia: 6.11.2022 Opis zdarzenia: no typ jest w ch$j stronniczy, dal mi muta na 7 dni za doslownie 2 wyzywiska do jakiegos typa co mi dynie zabral, i jeszcze smial napisac ze BO TO NIE PIERWSZA TAKA SYTUACJA Z TYM GRACZEM; no i tu sie akurat zgadzamy, bo to nie jest ku$wa pierwsza taka sytacja z tym adminem, ze dowala mi jakies wyje$ane w kosmos muty czy nawet bany, teraz juz tego nie znajde bo ostatnio nie gralam, ale tak jest ku$wa zawsze jakies dzieciaki jak wyzywaja mnie to on tylko czasem mruknie: "ej ale nie wyzywajcie" a jak ja cos powiem to odrazu j$b mute albo ban na 24, tak jak w tym demku co wyslalam w skardze na admina boomcio, gowniarze mnie wyzywaja non stop i zero reakcji, po czym jeszcze ja dostaje muta XD, i tak jest ku$wa zawsze, co ten sucheusz pieniązki daje? czy o ch$j chodzi? ku$wa doslownie nie gram od 2 miesiecy raz wejde na serer i nazwe typa szmata raz i patrze teraz ze wgl dostalam za to muta na 7 dni, ale jak mnie wyzywaja dzieci przy sucheuszu non stop to on zadowolony. Ku$wa widze ze nic sie nie zmienilo na tym serwerze, chociaz slyszalam ze kewlar nie jest juz adminem, ale jak dalej ten sucheusz bedzie tak odpie$alac to nie wiem Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
Właściciel GET Opublikowano 19 Listopada 2022 Właściciel Opublikowano 19 Listopada 2022 Przestań mi kurwa mać spamować skargami idiotycznymi.
Właściciel GET Opublikowano 19 Listopada 2022 Właściciel Opublikowano 19 Listopada 2022 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.