Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 1 Listopada 2022 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Listopada 2022 Halloween 2022 czas start! Drodzy Fragowicze, Co prawda temat troszkę spóźniony, ale w tym roku Halloween będziemy świętować od 31 października aż do niedzieli 06 listopada 2022! Zostanie ono podzielone na 3 części, które będą dostępne w różnych okresach, np. promocja w sklepie zostanie wygaszona 02 listopada po południu. 1# Serwery CS 1.6 Tradycyjnie i jak zawsze na serwerze Zombie wystartuje największe wydarzenie. Mowa tutaj o IronMan, który odwiedzi serwer by walczyć z hordą zombie... - wyczekujcie cierpliwie ( 04 - 06 listopada )! Zaś na pozostałych serwerach dodaliśmy kilka usprawnień, m.in. halloweendowe mapy, duchy czy zmienioną krew ( 31 października - 04 listopada ), 2# Serwery CS:GO Pierwszy raz w historii naszych serwerów CS:GO odbędzie się wydarzenie ( 02 - 06 listopada ). Mowa tutaj o Andym, który znany z bajki Ach ten Andy odwiedzi serwery i będzie robił psikusy graczom. Każdy z graczy będzie mógł zebrać dynie po śmierci przeciwnika ( np. klikając E lub strzelając w nią ) do ekwipunku. Dynie te będzie można wymienić nie tylko na nagrody serwerowe, ale i również kody umożliwiające zakup graczom usług w naszym sklepie. Otwarcie menu dyń jest możliwe po wpisaniu jednej z komend: !dynie lub !event. Co ważne, każdy z graczy będzie mógł sprawdzić ranking zdobytych dyń przez innych graczy. Psst, I niech Was nie zwiedzie prostota działanie, bowiem Andy nieraz wywinie Wam niezły numer... 3# Promocja Halloweenowa Całość dopełni promocja -20% na wszystkie dostępne usługi ( 31 października - 02 listopada ) --- Mamy nadzieję, że w tym tygodniu zapewnimy Wam trochę więcej atrakcji Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do udziału w zabawie i życzymy dużej ilości fragów! @ Nowy fragowicz @Fragowicz @ Emerytowany Fragowicz @ Elitarny fragowicz @ Zasłużony Pozdrawiamy, FGTeam 10 29
Letaryat Opublikowano 1 Listopada 2022 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2022 za kazdym razem jak widze ze ktos mnie oznaczyl to mysle ze jestem dla kogos wazny a potem okazuje sie ze to @uzytkownik 1 3 9
ner7us Opublikowano 1 Listopada 2022 Donator Opublikowano 1 Listopada 2022 51 minut temu, Letaryat napisał: za kazdym razem jak widze ze ktos mnie oznaczyl to mysle ze jestem dla kogos wazny a potem okazuje sie ze to @uzytkownik @ Letaryat To się ciesz że chociaż tyle, bo ja z renomowaną grupą ( ͡° ͜ʖ ͡°) która nie została wspomniana w tym temacie xD To chyba nie dla nas.. 1
Sponsor macko1110 Opublikowano 1 Listopada 2022 Sponsor Opublikowano 1 Listopada 2022 ani dla mnie :-(((
138 Opublikowano 2 Listopada 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2022 Na FFA krąży legenda, że to nie duszki, a buszki. Dobry suchar, z którego śmiałem się kilka bitych chwil, powiedziany przez "essa wyślij nuddessa": "Zastrzeliłem go tak, że aż dusze wyzionął"
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 2 Listopada 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 2 Listopada 2022 zapowiada się ciekawie ale pewnie będzie mega
KolegaDaniel Opublikowano 2 Listopada 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2022 gigachad
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 2 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2022 Sztos
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 2 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2022 Fajnie się mocie w tym fragowskim familoku, ale event, który jeszcze nie ruszył, powinien trwać co najmniej do 13-go.
Właściciel GET Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 2 Listopada 2022 Nie będzie trwał, bo przygotowaliśmy inną niespodziankę, ale może wydłużymy wszystko do 6-7 listopada. 1 1
BEST 4K4 BOSS Opublikowano 2 Listopada 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2022 Rok temu lepiej bylo ino
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2022 Event na zombie będzie opóźniony, za co przepraszam. Natomiast od wczoraj dostępne są dynie na serwerach CS:GO i event potrwa do niedzieli - zapraszamy! PS. Aby otworzyć menu z dynią trzeba wpisać !event lub !dynie bądź !pumpkins. 2 1 4
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 3 Listopada 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 3 Listopada 2022 Te kody działają? Bo wpisuje podany kod po kupieniu za 50 dyń i piszę mi, że zły lub wykorzystany
Mine_Karina Opublikowano 3 Listopada 2022 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2022 Cytat nie wiem o co chodzi ale nie tylko ja tak mam że jak wydam 50 dyń na ten kod albo na tą 2 opcje to nic się nie dostaje 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2022 Dziś w nocy wgramy łatkę i jutro pobierzecie kody 3
KaRTeK Opublikowano 3 Listopada 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2022 Ja tak samo, kupiłem za dynie kod ale po wpisaniu go w sklepie informuje mnie że kod został już wykorzystany, albo błędny. Mam nadzieję że zostanie to naprawione. Powodzenia 👍 1
Zasłużony Fragowicz EnteX Opublikowano 3 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2022 @ GET Będzie możliwość dodania tego, aby te dynie były tylko client-side ? Bo gracze perfidnie kradną sobie dynie, a i tak dynia z czyjegoś killa nie dodaje osobie która ją zabierze tej dyni. Albo chociaż automatyczne podnoszenie wszystkich dropniętych dyń przez jedną osobę, po jej śmierci
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2022 Tak ma być, bo ma być rywalizacja. 2
Zasłużony Fragowicz EnteX Opublikowano 3 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, GET napisał: Tak ma być, bo ma być rywalizacja. To w takim tempie do niedzieli to huhuhu ciekawe ile osób będzie się serio starało, żeby to zrobić jak ludzie specjalnie zabierają te dynie, normalnie psy ogrodnika... Dla siebie nie wezmą i komuś nie dadzą. 3
Mine_Karina Opublikowano 3 Listopada 2022 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Właśnie łatwo się zdobywa te dynie tak to byłoby nudno i bez sensu event a tak to śmiesznie nawet jest. XD Plus rywalizacja jest a to też dobre zobacz sobie topke ile ludzi już uzbierało w takim krótkim czasie Edytowane 3 Listopada 2022 przez Mine_Karina 1 1
Rekomendowane odpowiedzi