Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za kazdym razem jak widze ze ktos mnie oznaczyl to mysle ze jestem dla kogos wazny

a potem okazuje sie ze to @uzytkownik :fg_pepe_cry:

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Smutek 3
  • Śmiech 9
Opublikowano
51 minut temu, Letaryat napisał:

za kazdym razem jak widze ze ktos mnie oznaczyl to mysle ze jestem dla kogos wazny

a potem okazuje sie ze to @uzytkownik :fg_pepe_cry:

@ Letaryat  

To się ciesz że chociaż tyle, bo ja z renomowaną grupą ( ͡° ͜ʖ ͡°) która nie została wspomniana w tym temacie xD

To chyba nie dla nas.. :D 

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Sponsor
Opublikowano

ani dla mnie :-(((

Opublikowano

Na FFA krąży legenda, że to nie duszki, a buszki.

Dobry suchar, z którego śmiałem się kilka bitych chwil,  powiedziany przez "essa wyślij nuddessa": "Zastrzeliłem go tak, że aż dusze wyzionął"

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

zapowiada się ciekawie ale pewnie będzie mega :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Fajnie się mocie w tym fragowskim familoku, ale event, który jeszcze nie ruszył, powinien trwać co najmniej do 13-go.

• Właściciel
Opublikowano

Event na zombie będzie opóźniony, za co przepraszam. Natomiast od wczoraj dostępne są dynie na serwerach CS:GO i event potrwa do niedzieli - zapraszamy!

PS. Aby otworzyć menu z dynią trzeba wpisać !event lub !dynie bądź !pumpkins.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Te kody działają? Bo wpisuje podany kod po kupieniu za 50 dyń i piszę mi, że zły lub wykorzystany

Opublikowano
Cytat

nie wiem o co chodzi ale nie tylko ja tak mam że jak wydam 50 dyń na ten kod albo na tą 2 opcje to nic się nie dostaje :/

Opublikowano

Ja tak samo, kupiłem za dynie kod ale po wpisaniu go w sklepie informuje mnie że kod został już wykorzystany, albo błędny. Mam nadzieję że zostanie to naprawione. Powodzenia 👍

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ GET
Będzie możliwość dodania tego, aby te dynie były tylko client-side ? Bo gracze perfidnie kradną sobie dynie, a i tak dynia z czyjegoś killa nie dodaje osobie która ją zabierze tej dyni. Albo chociaż automatyczne podnoszenie wszystkich dropniętych dyń przez jedną osobę, po jej śmierci

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, GET napisał:

Tak ma być, bo ma być rywalizacja.

To w takim tempie do niedzieli to huhuhu ciekawe ile osób będzie się serio starało, żeby to zrobić jak ludzie specjalnie zabierają te dynie, normalnie psy ogrodnika... Dla siebie nie wezmą i komuś nie dadzą.

• Śmiech 3
Opublikowano (edytowane)

Właśnie łatwo się zdobywa te dynie tak to byłoby nudno i bez sensu event a tak to śmiesznie nawet jest.   XD Plus rywalizacja jest a to też dobre zobacz sobie topke ile ludzi już uzbierało w takim krótkim czasie :)

Edytowane przez Mine_Karina
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności