Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor
Opublikowano

Hej! Ze względu na to, że niedługo zaczynam studia ( :fg_pepe_cunning: ) przydałaby mi się jakaś mała, solidna drukarka wielofunkcyjna (druk, skan, kopia) nie za miliony polskich monet.

Trochę poszperałam w Internecie i udało mi się znaleźć jakby dwa typy drukarek: te tanie z tuszami, które kosztują więcej niż samo urządzenie oraz te drogie z atramentami, które się dolewa do drukarki (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi XD).

Nie umiem się zdecydować, jestem też laikiem w tych sprawach, więc proszę Was o pomoc. Które według Was są lepszą inwestycją?

Jak macie jakieś sprawdzone drukarki, to też możecie podesłać.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc :fg_pepe_love:

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

W Poznaniu masz masę punktów w których możesz drukować za grosze ( I nie wiem czy Ci się to bardziej nie opłaca, zależy w sumie od ilości druków które będziesz robiła, ja drukuje chyba z 12 kartek na semestr xd ).
Ewentualnie użyczę Ci mojej drukarki :fg_pepe_salute:

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Redaktor
Opublikowano

Drukuję bardzo dużo w trakcie nauki. Lepiej przyswajam wiedzę mając kartkę przed oczami, niż gapiąc się w monitor, więc kupienie drukarki to najlepsze rozwiązanie dla mnie.

6 minut temu, Chlo33 napisał:

Ewentualnie użyczę Ci mojej drukarki :fg_pepe_salute:

Dziękuję, jak nie znajdę żadnej fajnej drukarki, to skorzystam z Twojej propozycji :fg_pepe_loveman:

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko zależy od tego ile musisz drukować, ale tak, drukarki z pojemnikami na dłuższą metę są o wiele korzystniejszym wyborem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności