Redaktor olusia Opublikowano 4 Października 2022 Redaktor Opublikowano 4 Października 2022 Hej! Ze względu na to, że niedługo zaczynam studia ( ) przydałaby mi się jakaś mała, solidna drukarka wielofunkcyjna (druk, skan, kopia) nie za miliony polskich monet. Trochę poszperałam w Internecie i udało mi się znaleźć jakby dwa typy drukarek: te tanie z tuszami, które kosztują więcej niż samo urządzenie oraz te drogie z atramentami, które się dolewa do drukarki (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi XD). Nie umiem się zdecydować, jestem też laikiem w tych sprawach, więc proszę Was o pomoc. Które według Was są lepszą inwestycją? Jak macie jakieś sprawdzone drukarki, to też możecie podesłać. Będę bardzo wdzięczna za pomoc 2
SMx Opublikowano 4 Października 2022 Donator Opublikowano 4 Października 2022 W Poznaniu masz masę punktów w których możesz drukować za grosze ( I nie wiem czy Ci się to bardziej nie opłaca, zależy w sumie od ilości druków które będziesz robiła, ja drukuje chyba z 12 kartek na semestr xd ). Ewentualnie użyczę Ci mojej drukarki 1
Redaktor olusia Opublikowano 4 Października 2022 Autor Redaktor Opublikowano 4 Października 2022 Drukuję bardzo dużo w trakcie nauki. Lepiej przyswajam wiedzę mając kartkę przed oczami, niż gapiąc się w monitor, więc kupienie drukarki to najlepsze rozwiązanie dla mnie. 6 minut temu, Chlo33 napisał: Ewentualnie użyczę Ci mojej drukarki Dziękuję, jak nie znajdę żadnej fajnej drukarki, to skorzystam z Twojej propozycji 1 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 4 Października 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2022 Wszystko zależy od tego ile musisz drukować, ale tak, drukarki z pojemnikami na dłuższą metę są o wiele korzystniejszym wyborem. 1
Rekomendowane odpowiedzi