Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forma zapłaty: przelew  / sms 
Data złożenia zamówienia: 1.09.2022

Godzina:16:12

Nazwa zakupionej usługi:  V.I.P 

Dane identyfikacyjne usługi: LG.

Serwer, którego dotyczy problem:  CS 1.6 - ONLY DD2 #2
Opis problemu: Po wpisaniu prawidlowego hasla w konsoli nie umiem wejsc na serwer. Mam nawet zdjecie hasla ktore zostalo przeze mnie stworzone. Chyba ze 100 razy je wpisywalem i nic. Wyskakuje mi komunikat : "wpisz prawidlowe haslo w konsoli lub zmien nick". 

Od pol roku te same haslo posiadam. 

Nawet na nowo CS a instalowalem. Prosze o pomoc. 

DODATKOWO NIE POSIADAM FOLDERU CONFIG.CFG

CO MOGE ZROBIC DALEJ?? 

POZDRAWIAM

• Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć,

To jest kolejny raz, kiedy tworzysz dokładnie taki sam wątek po zamówieniu. Nie jestem w stanie pomagać Ci średnio co 2-3 tygodnie w tej samej sprawie.

9 minut temu, grycu.96.pb napisał:

DODATKOWO NIE POSIADAM FOLDERU CONFIG.CFG

Masz odpowiedź dlaczego masz problem.

Pozdrawiam

Wsparcie techniczne sklepu,

Fragujemy.com

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Czlowieku... 

Raz mi pomogles. 

I masz problem pomoc 2 raz?? 

Czyli nie dziala prosze zwrot kasy 

Dodatkowo zakupilem usluge VIP na GrK 

Tez prosze o zwrot kasy 

Kurwa jak ty klientow traktujesz ? 

Kazales napisac na forum, teraz masz problem pomóc??? 

Get 

• Śmiech 6
  • Właściciel
Opublikowano

Nie jestem w stanie pomóc komuś kto co zamówienie ma ciągle ten sam problem i nie wyciąga wniosków, a także nieumiejętnie czyta to, co się do niego pisze. Skoro nie masz config.cfg, to jakim cudem hasło ma się zapisać? O tym wspomniałem wyżej natomiast nie jestem wyrocznią zważywszy, że problem nie leży po stronie sklepu tylko Twojej.

30 minut temu, grycu.96.pb napisał:

Czyli nie dziala prosze zwrot kasy 

Gdyby usługa nie działała to przy wejściu na serwer nie wyrzucałoby Cię z powodu "wpisz prawidlowe haslo w konsoli lub zmien nick", jak to ująłeś wyżej. Problem wynika tylko i wyłącznie z Twojej strony, a zgodnie z Regulaminem sklepu dostępnym pod linkiem https://sklep.fragujemy.com/?p1=fgshop&p2=regulamin

Cytat

IV. Reklamacje i umowy
§ 9. Rekompensata może zostać przyznana Klientowi tylko w sytuacji, gdy Usługa była niedostępna przez określony czas lub, gdy błędy związane z Usługą wynikają z niekompetencji Administratora.

Pozdrawiam

Fragujemy.com

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Kurwa co zamowienie mam problem??? 

Pokaż dowod :)

zamawiam usluge vip chyba z 9miesiecy... 

2 raz mam problem a ty nie potrafisz mnie nakierowac co mam zrobic...

Wmawiasz mi ze co zamowienie ze  problem mam... ty masz problem z pomoca... 

Stalego klienta traktujesz jak smiecia... 

chcialem sie dowiedziec co mam zrobic, jak nie mam tego folderu... 

TYLKO tyle. Gram na nosteam. 

Nie wiem dlaczego nIe powiesz co moge zrobic zeby wszystko było w porzadku...  " co teraz np format komputera czy cos" moze nie wiesz... to napisz i problem z glwy...   

Zawsze chwialilem twoj serwer nic zlego nie pozwolilem o nim mowic... 

Wszystkich prawie znam i wgl 

Skoro mamy sie tak pozegnac OK. 

Miło bylo czesc 

Dzieki za taka pomoc :)

• Śmiech 3
  • Właściciel
Opublikowano
4 godziny temu, grycu.96.pb napisał:

zamawiam usluge vip chyba z 9miesiecy... 

Więc dlaczego to już 2 czy 3 sytuacja, w której zawsze, ale to zawsze występuje problem z hasłem? Skoro wykupujesz usługę na to samo hasło to po co kasujesz configi albo wpisujesz setinfo "_pw" "haslo" po każdym zakupie? Przecież to jest absurdalne działanie, którego nie jestem w stanie zrozumieć.

2 raz mam problem a ty nie potrafisz mnie nakierowac co mam zrobic...

Do naszych obowiązków nie należy pomaganie Klientom w sytuacjach wykraczających poza standardową pomoc. Nie potrafię również nakierować Cię na cokolwiek, bo nigdy nie spotkałem się z takim problemem, o którym opisujesz. Cały czas zastanawiam się gdzie może leżeć problem i nakierunkowałem jedynie na to, że skoro nie masz config.cfg to tu może leżeć problem, a Ty albo tego nie zauważyłeś albo nie chcesz zauważyć bądź oczekujesz odpowiedzi "no to wgraj sobie config.cfg". Przecież to jest również logiczne, że coś z tym trzeba zrobić.

Stalego klienta traktujesz jak smiecia... 

Nigdy nikt nie traktował klientów jak śmieci, ale Twoje zachowanie odbiega od jakichkolwiek norm. Może spójrz na siebie w jaki sposób się zachowujesz? Powinieneś dostać wylot stąd za swoje złośliwości, bluzganie i inne. Prosty przykład: https://fragujemy.com/topic/82223-oddzielony-losowanie-darmowych-usług-36-edycja-2022/ bo o profilu, w którym umieściłeś mój nick dwa razy to nie wspomnę.

chcialem sie dowiedziec co mam zrobic, jak nie mam tego folderu... 

Nie wiem, usunąć instalację CS'a i zainstalować na nowo, a później przejść do FAQ: https://sklep.fragujemy.com/?p1=fgshop&p2=sklep&p3=2057&u=3362?

TYLKO tyle. Gram na nosteam. 

Skoro grasz na NonSteam to dlaczego nie zainstalujesz gry przez konto Steam, które posiadasz i jak domniemam masz tam Counter-Strike 1.6?

Nie wiem dlaczego nIe powiesz co moge zrobic zeby wszystko było w porzadku...  " co teraz np format komputera czy cos" moze nie wiesz... to napisz i problem z glwy...   

Ponieważ do naszych obowiązków należy przede wszystkim pomoc klientom, gdy usługa nie działa, a nie naprawianie komuś komputera czy jego komponentów. Ty miałeś nawet wielki problem z dostosowaniem się do zasad, nie potrafiłeś wypełnić wzoru, a jak dostałeś ostatnim razem link, który fachowo opisuje czym jest hasło i jak z niego korzystać to skwitowałeś "nie będę tego czytał". No to masz właśnie efekty swojej głupoty, a my za darmo nie będziemy brać udział w cyrku. Nasza pomoc często wykracza poza przyjęte standardy, ale jest jakaś granica zważywszy, że to nie my traktujemy klientów jak śmieci tylko to Ty w ten sposób traktujesz zasady i ludzi, którzy udzielają Ci pomocy. Jeśli jesteś osobą niepełnosprawną to powinieneś skorzystać z pomocy osoby, która opiekuje się Tobą.

Pozdrawiam

Fragujemy.com

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności