KERBI Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Chciałbym zgłosić skargę na administratora Forsa ZBK dostałem bana za powiedzenie dla gracza raz żeby wyszedł na + z statami to zagramy 1v1 (Serwer 1V1) Nick z serwera: piu piu p0w Nick osoby oskarżonej: Forsa Zbk Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę 13.08.2022 godzina około 12:45 Opis zdarzenia: Ban za nie bądź ziomek taki cwancyć nie wiem co to za powód wgl powiedziałem do gracz 1/2 razy ze ma 41 range a nie umie wygrywac arenek, potem dal mi !chal i powiedzialem ze jak wyjdzie na + to zagram z nim 1v1. W skrócie nie ładnie mieć znajomych w administracji którzy bez ostrzeżenia dają bana Dowód: Nie wiem czemu nie dziala mi url Admin: ∀$ᴚoℲ ZBK Reason: nie bądź ziomek taki cwancyć Length: 60 minutes.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Odwołaj się od kary w tym dziale > https://fragujemy.com/forum/1495-pozostałe-bany-i-muty/
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi