Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 31 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2013 Wasza opinia na temat tego komputera ;) Parametry: CPU: AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,7 GHz BOX GPU: GeForce 9600 GT 1gb DDR3 RAM: 2x2GB Good Ram MOBO: Gigabyte M52L-s3 Dysk: Seagate 7200rpm 500GB Zasilacz: Mustang 450W Obudowa: Mustang + Wentylatorek roxo 80mm Napęd optyczny: LG, czyta płyty Chciałbym poznać waszą opinię. Mojego komputera parametry nie ma potrzeby podawać bo to biurowe ścierwo, na którym nic nie działa :( Dot. informacje: Oryginalny wentylator Palita! (na grafikę)Ten wentylatorek co obecnie "siedzi" na niej po testach stwierdziłem, że nie zdaje egzaminu. (Karta posiada złącze 2pinowe, wentylatorek 3pinowe, przez co niema regulacji obrotów)
N3v3R Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Informatykiem nie jestem , za wygląd daje 3+. I przepraszam też mam biurowego i daje radę ^^ w każdym razie więcej nie potrzebuje :)
ADA_GA Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mam taki sam tylko mniej RAM i zasilacz 500W. Kiedys to był sprzęcior, a teraz reprezentuje biede :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Taki sobie jak na dzisiejsze czasy.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jak kanix powiedział Taki sobie. Lecz komputer jeszcze uciągnie trochę.
EnD Opublikowano 11 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2013 Komputer był "mocny" jakieś 2-3 lata temu, teraz nadaje się on do gier typu Pasjans ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Web, komputery, software do Hyde park → Web, komputery, software → Komputery
Krystek Opublikowano 27 Października 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi