Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2022 Hej, PROPOZYCJA: Nieczęsto ale nieraz zdarza się, że gra dojdzie do wyniku 15:15. Luźna propozycja, żeby na tym się nie kończyło - zrobić jedną dodatkową rundę (coś jak nożówka na początku) w której wszyscy gracze dostają identyczny zestaw broni wraz lub bez granata/ów. Chodzi o pojedynczą losową broń np. broń boże NEGEV. Wydaję mi się, że innowacyjny pomysł, chciałbym powiedzieć bardzo 4FUN i dosłownie tylko po to żeby urozmaicić, dodać to jedno 'coś' więcej których mamy już na serwerze parę. W mojej wyobraźni pomysł bardzo zabawny, ale nie dowiemy się póki nie zobaczymy na żywo POPRAWKA: Nie wiem czy to było tak zaplanowane, natomiast vip/svip powinien być w stanie WYŁĄCZYĆ podpowiadanie trajektorii lotu granatów. W zamyśle to powinno pomagać graczom i zrozumiałe, że nie będzie to zmieniane bo MI TO NIE PASUJE, ale czy tylko mi to przeszkadza i wydaję się, że powinna być taka opcja? Pozdrawiam. @edit @ tvvisterekk mecz może był ustawiony pod czas ze 2 lata temu, jak się grało do wyników np. 21:18 i jak faktycznie czas mijał, to gra się kończyła, ale czy teraz jest? Na serwerze wyskakuje nieraz prompt na którym widzisz że gramy mapę mirage oraz czas który pozostał do zakończenia mapy -> 00:00 minut. rozgrywkę kończy wynik 16:14, 15:15 albo 14:16 co logicznie znaczy, że jest ustawiony pod rundy, czy czegoś nie rozumiem...?
tvvisterekk Opublikowano 21 Czerwca 2022 Donator Opublikowano 21 Czerwca 2022 Cześć. Co do pierwszego pomysłu, to chciałbym tylko dodać jako iż mecz jest ustawiony pod czas a nie pod rundy to być może nie głupi pomysł. Ciężko będzie napisać pod to skrypt moim zdaniem. A co do drugiej sprawy to jestem za. Jest to troszkę uciążliwe pozdrawiam tvvisterekk.
Właściciel GET Opublikowano 21 Czerwca 2022 Właściciel Opublikowano 21 Czerwca 2022 4 godziny temu, suvi napisał: POPRAWKA: Nie wiem czy to było tak zaplanowane, natomiast vip/svip powinien być w stanie WYŁĄCZYĆ podpowiadanie trajektorii lotu granatów. W zamyśle to powinno pomagać graczom i zrozumiałe, że nie będzie to zmieniane bo MI TO NIE PASUJE, ale czy tylko mi to przeszkadza i wydaję się, że powinna być taka opcja? W nowym systemie V.I.P jest taka możliwość. Na dniach wyjdzie update oczekiwany od paru miesięcy.
UnnameD Opublikowano 22 Czerwca 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ja jestem jak najbardziej za. Często są sytuacje, że jedna drużyna goni drugą z wynikiem i dochodzi do 15:15, a przydałoby się takie zwieńczenie meczu
Chińczyk Opublikowano 22 Czerwca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2022 Siemka ! Też Jestem jak najbardziej na TAK z twoimi propozycjami a takie zakończenie meczy było by na prawdę ciekawe
Vein ❤ Opublikowano 23 Czerwca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jestem za pomysl fajny, nie moge sie go doczekac
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi. - - - [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.