Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Propozycja i poprawka - suvi

suvi

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hej,

PROPOZYCJA: Nieczęsto ale nieraz zdarza się, że gra dojdzie do wyniku 15:15. Luźna propozycja, żeby na tym się nie kończyło - zrobić jedną dodatkową rundę (coś jak nożówka na początku) w której wszyscy gracze dostają identyczny zestaw broni wraz lub bez granata/ów. Chodzi o pojedynczą losową broń np. broń boże NEGEV. Wydaję mi się, że innowacyjny pomysł, chciałbym powiedzieć bardzo 4FUN i dosłownie tylko po to żeby urozmaicić, dodać to jedno 'coś' więcej których mamy już na serwerze parę. W mojej wyobraźni pomysł bardzo zabawny, ale nie dowiemy się póki nie zobaczymy na żywo :) 

POPRAWKA: 
 Nie wiem czy to było tak zaplanowane, natomiast vip/svip powinien być w stanie WYŁĄCZYĆ podpowiadanie trajektorii lotu granatów. W zamyśle to powinno pomagać graczom i zrozumiałe, że nie będzie to zmieniane bo MI TO NIE PASUJE, ale czy tylko mi to przeszkadza i wydaję się, że powinna być taka opcja?

Pozdrawiam.

@edit @ tvvisterekk  mecz może był ustawiony pod czas ze 2 lata temu, jak się grało do wyników np. 21:18 i jak faktycznie czas mijał, to gra się kończyła, ale czy teraz jest? Na serwerze wyskakuje nieraz prompt na którym widzisz że gramy mapę mirage oraz czas który pozostał do zakończenia mapy -> 00:00 minut. :D  rozgrywkę kończy wynik 16:14, 15:15 albo 14:16 co logicznie znaczy, że jest ustawiony pod rundy, czy czegoś nie rozumiem...? :D 

Opublikowano

Cześć.

Co do pierwszego pomysłu, to chciałbym tylko dodać jako iż mecz jest ustawiony pod czas a nie pod rundy to być może nie głupi pomysł. Ciężko będzie napisać pod to skrypt moim zdaniem.

A co do drugiej sprawy to jestem za. Jest to troszkę uciążliwe :D

pozdrawiam tvvisterekk.

• Właściciel
Opublikowano
4 godziny temu, suvi napisał:

POPRAWKA:  Nie wiem czy to było tak zaplanowane, natomiast vip/svip powinien być w stanie WYŁĄCZYĆ podpowiadanie trajektorii lotu granatów. W zamyśle to powinno pomagać graczom i zrozumiałe, że nie będzie to zmieniane bo MI TO NIE PASUJE, ale czy tylko mi to przeszkadza i wydaję się, że powinna być taka opcja?

W nowym systemie V.I.P jest taka możliwość. Na dniach wyjdzie update oczekiwany od paru miesięcy.

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za.

Często są sytuacje, że jedna drużyna goni drugą z wynikiem i dochodzi do 15:15, a przydałoby się takie zwieńczenie meczu :D 

Opublikowano

Siemka ! 

Też Jestem jak najbardziej na TAK  z twoimi propozycjami a takie zakończenie meczy było by na prawdę ciekawe  :) 

Opublikowano

Jestem za pomysl fajny, nie moge sie go doczekac

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona
Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi.

- - -

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności