kolegaklocek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Skarga na: opiekuna / Dlaczego składasz skargę: dostałem bana za rzekomego trigerbota proszę opisać i to w dodatku offline i dal opiekun żeby nikt nie wiedział Nick z gry: kolegaklocek Nick osoby oskarżonej: orzel Data zdarzenia: zrobił to offline żeby nikt nic nie mówił Opis zdarzenie opiekun serwera orzel jest BEZKARNY robi co chce przykre i banuje bez podstawnie mogę odnieść się do każdej sytuacji bo grałem legitnie Dowód: demka które się zapisują Ps miałem spine z tym ziomkiem i powiedział że mnie tak urządzi że sie nie poznam 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 8 Czerwca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć, odwołaj się w odpowiednim do tego dziale > https://fragujemy.com/forum/648-kary-za-cheaty/ 2
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 8 Czerwca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi