_nohat Opublikowano 18 Maja 2022 Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2022 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Admin nie posiada mikrofonu, rozmawialem na jego temat ze znajomymi. Uwazalismy ze cheatuje i ze nie powinien miec admina skoro nie ma mikra. Za powiedzenie ze on nie powinien miec admina skoro nawet nie ma mikra dostalem uwaga nie ostrzezenie/muta lecz bana na godzine za niby prowokowanie admina. Nick z gry: nohat Nick osoby oskarżonej: Pietrucha Data zdarzenia: 18.05.2022 18:40 Opis zdarzenia: opisalem powyzej Dowód: nie ma ssow ale na demo moze wejsc opiekun admin i zobaczyc zdarzenie
Właściciel GET Opublikowano 18 Maja 2022 Właściciel Opublikowano 18 Maja 2022 Może zamiast spamować pomyślicie mózgiem, że jeśli Waszym zdaniem ktoś cheatuje to powinniście rozpisać demko i wstawić na forum? Obniżanie autorytetu admin przy wszystkich graczach jest zabronione.
Pietruszka Opublikowano 18 Maja 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2022 Mój drogi bana dostałeś za nazwanie mnie cwelem, dałem ci i tak niską kare bo normalnie powinienem to liczyć w dniach. Co do mikrofonu to posiadam jak najbardziej ale nie musze na twoje zawołanie się odzywać. Działacie na moją niekorzyść przy tym obniżając mój autorytet bez żadnych na to dowodów. Czytałeś w ogóle powód ?
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 18 Maja 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2022 Na samym demku nie dostrzegłem żadnych bezpodstawnych oskarżeń o cheaty oraz podważania autorytetu admina, natomiast same wyzwiska od chu.ów itp. podlegają jak najbardziej pod godzinnego bana. Pozdrawiam Sam powód nadany w grze przedstawia się następująco: Pomijam już, że nie potrafisz wzoru poprawnie wypełnić, więc z miejsca powinienem Ci tą skargę odrzucić.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 18 Maja 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2022 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.