Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skarga-Pietrucha

_nohat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  admina 
Dlaczego składasz skargę: Admin nie posiada mikrofonu, rozmawialem na jego temat ze znajomymi. Uwazalismy ze cheatuje i ze nie powinien miec admina skoro nie ma mikra. Za powiedzenie ze on nie powinien miec admina skoro nawet nie ma mikra dostalem uwaga nie ostrzezenie/muta lecz bana na godzine za niby prowokowanie admina.

Nick z gry: nohat
Nick osoby oskarżonej: Pietrucha
Data zdarzenia: 18.05.2022 18:40
Opis zdarzenia: opisalem powyzej

Dowód: nie ma ssow ale na demo moze wejsc opiekun admin i zobaczyc zdarzenie :)

• Właściciel
Opublikowano

Może zamiast spamować pomyślicie mózgiem, że jeśli Waszym zdaniem ktoś cheatuje to powinniście rozpisać demko i wstawić na forum? Obniżanie autorytetu admin przy wszystkich graczach jest zabronione.

Opublikowano

Mój drogi bana dostałeś za nazwanie mnie cwelem, dałem ci i tak niską kare bo normalnie powinienem to liczyć w dniach. Co do mikrofonu to posiadam jak najbardziej ale nie musze na twoje zawołanie się odzywać. Działacie na moją niekorzyść przy tym obniżając mój autorytet bez żadnych na to dowodów.

2022-05-18.png

Czytałeś w ogóle powód ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na samym demku nie dostrzegłem żadnych bezpodstawnych oskarżeń o cheaty oraz podważania autorytetu admina, natomiast same wyzwiska od chu.ów itp. podlegają jak najbardziej pod godzinnego bana. 

Pozdrawiam :) 

Sam powód nadany w grze przedstawia się następująco: 

1045148104_Screenshot2022-05-1823-57-45(2).thumb.png.6674a3c6203ebabdd7d783ec48fd524c.png

Pomijam już, że nie potrafisz wzoru poprawnie wypełnić, więc z miejsca powinienem Ci tą skargę odrzucić.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności