Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 20 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2011 Co sądzicie o gierce Silkroad Online? Mi się gierka podoba, bardzo mało noobów itp. :D
Sanity Opublikowano 4 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2012 Grałem około 3 lat, na international, na priwach, w sumie to zjadłem na niej zęby. Pochłania mase czasu ale daje jeszcze więcej rozrywki. Grałem już chyba każdym bulidem. Najlepsze MMORPG w jakie grałem. :)
gawka111 Opublikowano 5 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2012 No no.. fajna gierka gram ok 1,5 roku a jeszcze się nie znudziła polecam: )
voores Opublikowano 17 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2012 Bardzo dobra gra grałem w nią kilka latek ale wielkim minusem jest zawalenie serverów boty i masowy handel goldem :/
yeti Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Gra była dobra 6 lat temu jak ilosc botow byla znikoma.Teraz jest to smiec,nie da sie niczego zabic bo wszedzie biegaja boty. Nie polecam
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Od długiego czasu temat jest zapomniany. /zamykam
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi