Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 21 Lutego 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2022 Cześć i czołem. Już jakiś czas temu na sieć dołączył serwer mixowy do CS 1.6, którego mam zaszczyt być nieoficjalnym opiekunem/właścicielem. W tym temacie będę umieszczał informacje dotyczące tego w jakim stanie jest serwer, a także jakie są plany na jego przyszłość. Mój zamysł: Ogólnie mam zamiar stworzyć serwer, który będzie można wykorzystać do gierek w "Weekendowym Graniu", ale także ma spełniać rolę serwera na wypożyczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w niedalekiej przyszłości otworzę serwer AutoMix, który będzie samowystarczalny. Changelog 20.02.2022: - Dodanie ReHLDS wraz z dodatkami. - Wgranie na serwer Amx Match Deluxe (AMXMD). Plugin ten będzie zajmował się automeczami na serwerze. - Konfiguracja WHBlocker. - Konfiguracja AMXX, aby nie kolidowała z typem serwera, jakim jest serwer MIX (tj. wyłączenie zbędnych pluginów, usunięcie niepotrzebnych informacji) - Konfiguracja HLTV, a także nagrywania demek, poprawa ustawień związanych z jakością dem. - Konfiguracja pluginu AMXMD, który będzie też nagrywał dema POV. - Dodanie pluginu CvarChecker, a także jego konfiguracja. Plany: - Pełna konfiguracja serwera, włącznie z configami pod ClanBase/CW/Mix/ESL/FFA/Fun/1v1/2v2/3v3. Dzięki temu będzie można na nim rozgrywać turnieje sieciowe (na przykład). - Podłączenie serwera pod AMXBans. - Pełna konfiguracja pluginu ReChecker. 4 5
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2022 Changelog 22.02.2022: - Aktualizacja AMX MOD X do wersji 1.10.0. - Dodanie ReGameDLL. - Dodanie na serwer pluginu ReAimDetector w wersji 0.2.2. - Dodanie configu ESL 5on5, a także jego dostosowanie do nowej wersji silnika gry. - Aktualizacja cvarów sprawdzanych przez CvarChecker. - Konfiguracja strony z demami z serwera. Aktualny podgląd: https://o23a.hltv.org.pl/73368 - Dodanie do strony z demami logo Fragujemy, a także odnośnik do forum. - Usunięcie zbędnych pluginów metamoda. - Dodano config do AMXX w celu wyłączenia zbędnych pluginów podczas meczu. - Pełna konfiguracja pluginów: WHBlocker ReAimDetector Rechecker Plany: - Pełna konfiguracja serwera, włącznie z configami pod ClanBase/CW/Mix/ESL/FFA/Fun/1v1/2v2/3v3. Dzięki temu będzie można na nim rozgrywać turnieje sieciowe (na przykład). - Podłączenie serwera pod AMXBans. 1 2
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2022 Changelog 22.02.2022 v2 - Zaktualizowano konfigurację pluginu WHBlocker. - Przetestowano wstępnie w/w konfigurację (Dzięki @ Raa(PSM) ! ) - Zaktualizowano config ESL5v5. - Dodano config na potrzeby testów na serwerze. - HLTV od teraz nagrywa demka tylko i wyłącznie podczas meczów. Dzięki temu tabela z demkami nie będzie zaśmiecona pustymi mapami. - Przetestowano wstępnie AMXMD. Nasze poczynania można zobaczyć poniżej (Dzięki @ Raa(PSM) raz jeszcze! ) A tutaj moje 2 povy: https://mega.nz/folder/8E8TmCBT#1GwIxnxIcNBQvpmzUr0keA Nie pozostaje nic innego niż poczekać na większe grono do testów. =D 1 3
Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2023 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi