eMeM Opublikowano 12 Grudnia 2021 Wykluczony Opublikowano 12 Grudnia 2021 Witam! Byli byście zainteresowani Serwerem Minecraft? Dodaniem na forum Fragujemy.com ? Kolejny nowy Tryb na sieci Fragujemy.com?! Tryb serwera to survival+działki Wersja serwera 1.17 Opinie Proszę zostawić pod spodem. Wszystkie opinie będą brane pod uwagę!
Julian Opublikowano 12 Grudnia 2021 Donator Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ja jestem neutralny ale z tego co słyszałem żeby MC wypromować potrzeba większego nakładu pieniędzy oraz więcej czasu . Wiadomo że z czasem przyjdzie Nam nowych fragowiczów na forum także na plus . Ja myślałem o tym żeby powstał CS GO GunGame (Team Play) . Myślę że gracze szybciej by przyszli na taki serwer . Takich serwerów jest mało a zazwyczaj jest bardzo dużo ludzi na Nich oraz jest jakiś plus sam by się serwer utrzymywał po VIP itp. Mniejszy nakład w cs go by był . Ale wiadomo to tylko moje zdania . Najwięcej do powiedzenia ma Nasz Założyciel @ GET . Do Niego należy ostateczne zdanie . Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 12 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi