Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Zmiana komunikacji głosowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zmieńcie rozmowy tak jak były kiedyś. tz. Jak ktoś zginie to, żeby nie słyszał terro lub na odwrót. Czasami są 5 letnie maciusie co krzyczą do mikrofonu i czasami można pomóc innym graczu podając info po śmierci nawet. Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Teraz, GET napisał:

Cześć, dużej ilości graczom przeszkadzało to, że słychać rozmowy graczy martwych.

Ale też lipa, że jak umrzesz to nie możesz powiedzieć infa. Mam propozycję taką, żeby CT i TT było osobno tz przez 10s możesz podawać info swojej drużynie a po tem możesz gadać dalej ale już z martwymi. Nie wiem czy można tak zrobić. Daj znać. 

Pozdrawiam. 

PS. Co się dzieje z varem na serwie czasami na prawdę laguje. 

• Właściciel
Opublikowano

Możemy dać info 5-6 sekund.

7 minut temu, 6𝖂𝕺𝕵6𝕾𝖅𝕬6 napisał:

PS. Co się dzieje z varem na serwie czasami na prawdę laguje. 

Serwer będzie przeniesiony na inny hosting wkrótce. Dodaj serwer do ulubionych na ten czas by nie odczuć zmian.

Opublikowano
9 minut temu, GET napisał:

Możemy dać info 5-6 sekund.

Serwer będzie przeniesiony na inny hosting wkrótce. Dodaj serwer do ulubionych na ten czas by nie odczuć zmian.

19 minut temu, GET napisał:

No to zróbmy to info 5-6sek 

Mam dodane, ale dopóki zmiany to chociaż trochę go zniwelujcie 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Chciałbym zapytać czy można wporwadzić sekundy po śmierci na dawanie info kolegom z teamu ponieważ było by to dużo wygodniejsze i szybsze 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
18 minut temu, XX Orzeł XX napisał:

A wy Gumisie 

Gumiś to fajny miś :fg_pepe_gives_heart:

Jestem na tak. Troche denerwuje te pisanie na chatcie. Pewnie i tak większość graczy nie czyta w trakcie gry.

Opublikowano

Na czat nikt nie patrzy  ale nie wiem czy to by nie wprowadziło za dużo chaosu  dla mnie jest to nie potrzebne. Narzekają na to że tego nie ma to i będą narzekać jak będzie.

Opublikowano

Jestem zdecydowanie na TAK. Nawet dzisiaj się mnie pytano czy nie dało by rady wprowadzić takiego czegoś.
5 s nie zmieniło by dużo a ułatwiło by bardzo wiele.  Gumiś lubi:fg_pepe_gives_heart:
Ewentualnie 3 s jak by były obawy jakieś.

Opublikowano

Nie wiem jak reszta ale ja to jak ruszyłem głową to pod caps lockiem mam bind na muted all graczy i tyle. Ktoś czegoś nie chcę słuchać to nie kosztuje go dużo wylaczyc komunikację głosowa nawet dla wybranej osoby. Ludzie są tacy. Teraz do dupy im dogodzić żeby "na tacy było podane"... Zrobiłbym 5 sekund info po smierci a reszta cisza. Kto chce zmutować kogoś na stałe albo czasowo to sciszy se typa w tabeli i po problemie , a głupi niech gra i dalej się wkurza

Opublikowano

Mi się zdaje że był by to dobry pomysł wprowadzenia tych 5s na danie infa

Jestem na TAK 

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma problemu, takie 5 sekund by pasowało.

Opublikowano

ja jestem ZA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1 serwer w kosmosie gdzie w grze teamowej na serwerze ffa piszesz info na czacie. Ludzie na bez głośnego double jumpa do okna nie narzekają, strzykawkę za 50 hp i niekończącą się kasę dla VIP PRO a info przeszkadza, świat się kończy. 

Jestem na TAK. Podstawowa rzecz w grze została na tym serwerze wyłączona.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałbym zapytać czy można dodać kilka sekund po śmierci, aby dać info kolegom z teamu. Było by to dużo wygodniejsze i szybsze. Myślę, że takie 3 sekundy były by odpowiednie.

@ XX Orzeł XX

@ GET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności