I'mToBad Opublikowano 24 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2021 Skarga na: Admina Dlaczego składasz skargę: Można, uznać ze admin ten zastrasza banem graczy po czym ich banuje. Nick z gry: I'mToBad Nick osoby oskarżonej: @ Narco Data zdarzenia: 24.11.2021 Opis zdarzenia: A wiec gram na serwerze sobie z jakieś 10min w ciągu tych 10min zdołałem dostać bana za aimbota + być w jakimś stopniu zastraszany od admina banem przez to jak grałem. Narco_THC Siedział na ukrytym adminie i powinien mnie sprawdzać cicho tak abym o tym nie wiedział... Ale on wolał pisać na sm_say + używać voice chat by mnie nie wiem jak to uznać przestraszyć? PS: Za polski przepraszam, nie mieszkam w kraju od 12lat... Miłego dnia ! Dowód: Demo z godziny około 10:30. -----> LINK: http://700583.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1637744538-1637746853.zip 29.50 - Tutaj THC zaczyna pisac ze mam offac cheaty, 30 - poszla wiadomosc na chacie przez sm_say "Ze zaraz dostaniesz bana" czy jakos tak... nie widac wiadomosci idk ale mozna w logach sprawdzic 30.50 - zaczyna używam mikrofonu na sm_ukryj 31.39 - "Zegnamy kolege"... "Za chetowanie jest permamenty ban :P" // [ FUN ] NARCO_THC : hahaha nie poszlem po adma nawet XD bo sam nim jestem // Moim zdaniem oszukałeś forum to co napisałeś w podaniu.
eMeM Opublikowano 24 Listopada 2021 Wykluczony Opublikowano 24 Listopada 2021 co do bana to już sprawa wyjaśniona. Z góry jeszcze raz przepraszam. Miłej nocy życzę! <3 ten temat również uważam za zamknięty.
Zasłużony Fragowicz Mafios Opublikowano 27 Listopada 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2021 Twoja skarga została przyjęta Odczekaj około 15 minut na nadanie kary w naszym systemie kar! - - - Dziękujemy za zgłoszenie. Życzymy miłej gry na naszych serwerach oraz wielu fragów!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.