Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skragra : ricio

cybaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina Ricio    
Nick podczas gry: cybann
Nick osoby oskarżonej: Ricio
Dlaczego składasz skargę: Składam skargę na admina ponieważ, uważam że ban jest totalnie nie słuszny.
Data zdarzenia: 16 listopad 2021 19-40-20.00
Opis zdarzenia: Zaczęło się od tego, że Ricio napisał zeby TT wychodzili z respa, gdzie po prostu raszował od razu po starcie rund na to mu odpisałem, ze sami pod celownik sie pchacie. Ostatnia runda po TT i nałożył na mnie jakaś bombę, nawet nie wiedziałem dokładnie co to jest tylko gracze mi powiedzieli ze admin sie bawi i bombe na mnie nalozyl.
Potem zmiana strony TT<CT
Zaczyna się pistol. Ledwo co się runda nie zaczęła chłop mi slaya prawie robi zostawia mi 1hp. Napisałem mu co on odpierdala to napisał ze zwiększa mi poziom trudności(XD) i że teraz za każdym razem będę zaczynać z 1 HP :D
On przeszedł do CT i powiedziałem do niego kur*o. To od razu się ucieszył i za obrazę ban.
Według mnie to admin powinien świecić przykładem a nie prowokować graczy do takiego działania. 
Krótko mówiąc: Chłop dostawał hedy i się spłakał to musiał mnie trochę zacząć prowokować żeby jakoś się mnie pozbyć. Nawet gracze na serverze mówili/pisali żeby się ogarnął i nie nadużywał admina.

Dowód

20211116202504_1.jpg

20211116202508_1.jpg

20211116202513_1.jpg

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ohhh, napisałeś skargę na tę kurwę jak to powiedziałeś na voice chat'cie ;)

Myślę, że w ciągu 24 godzin rozpiszę demo. 

PS. Co do bana to długość była missclick'iem.

Dostałeś tak jak koledzy tydzień bądź dwa.

Opublikowano

No tak, tak powiedziałem i to biorę na klatę, no ale chłopie ile można wytrzymać jak mnie ciągle prowokujesz, przecież to była specjalna prowokacja tylko żeby się mnie pozbyć.

Inaczej tego nie widzę..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Już pomijam kwestię tego, iż ban nie stanowi podstawy do napisania skargi. 

Link do pobrania demo znajdziesz tutaj*.

http://700583.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1637087265-1637089817.zip
SPIS DEM: http://700583.node46.pukawka.pl/   2021-11-16 | 19:27 - 20:10

• 10:42 - ta kurwa jebana stoi,
  • 14:00 - nie wiem, jakiś kurwa ułom.

---

Dostajecie zbiorczą informację ode mnie o tym, żeby przestać biwakować na respie powyżej 30 sekund po raz kolejny co jest zawarte w Regulaminie serwerów.

W dniu 28.01.2018 o 19:55, GET napisał:
  • Zabrania się przebywania na respie przez terrorystów po 30 sekundach od rozpoczęcia rundy.
  • Można rushować na całej mapie.
    [!] Rushowanie jest to przechodzenie w wyznaczonych miejscach w zależności od typu mapy na teren wroga.

Po czym rozpoczynasz dyskusję, która nie powinna mieć miejsca.

Co to ma do rzeczy, że ktoś skraca? Piszesz o 10 sekundach, a mija przeszło 30 sekund, a wy dalej na respie czekacie w kilku na skrót rozkładając biwak. Kanapki też macie?

---

• 24:42 - nie omieszkałeś napisać "ez", co z kolei:
    image.png
                   Obrazek jest równocześnie odnośnikiem do Regulaminu ogólnego serwerów.

Zacząłeś być slapowany przeze mnie do 1HP w związku z tym, że było Ci - jak to napisałeś - zbyt łatwo. Podniosłem Ci ręcznie poziom trudności, aby wzbogacić doznania współgrającym. Zadowolenie z własnych osiągnięć jest dla nas bardzo ważne. Dzięki temu zabiegowi dalej mogłeś poszerzać swoje umiejętności i ćwiczyć swego AIM'a w łapie.

Takową usługę wykonałem na mocy poniższego pkt z Taryfikatora:

image.png

• 25:22 - on jest pojebany,
  • 28:40 - ale on jest przyjebany ten gościu,
  • 29:00 - nawet mam konto i dojadę z kurwą Tyyy,
  • 29:15 - ja idę skargę pisać na tę kurwę Tyyy,

Odpowiednimi kolorami oznaczono zwroty kierowane do:

• GRACZY,
  • ADMINISTRATORA.

image.png

image.png

image.png

Naruszyłeś wiele punktów Regulaminu w związku z czym postanowiłem nadać dłuższą karę, na mocy tego komunikatu:

image.png

Obrazek jest równocześnie odnośnikiem do Taryfikatora kar za przewinienia na serwerach.

Pozdrawiam bardzo serdecznie, Riciuś.

illustration eyes GIF by Kochstrasse™

Opublikowano
19 minut temu, Riciooo napisał:

Już pomijam kwestię tego, iż ban nie stanowi podstawy do napisania skargi. 

image.png

• 25:22 - on jest pojebany,
  • 28:40 - ale on jest przyjebany ten gościu,
  • 29:00 - nawet mam konto i dojadę z kurwą Tyyy,
  • 29:15 - ja idę skargę pisać na tę kurwę Tyyy,

Odpowiednimi kolorami oznaczono zwroty kierowane do:

• GRACZY,
  • ADMINISTRATORA.

I to słowo w słowo niby jest pisane przez mnie?

Ten link do pobrania dema który udostępniłeś mi nie działa i nie wiem czy tylko mi.

Nie wiem skąd to demo jest bo w Sourcbans pod moim banem pisze brak dema, a chętnie bym to obejrzał więc nie wiem co jest

Zacząłeś być slapowany przeze mnie do 1HP w związku z tym, że było Ci - jak to napisałeś - zbyt łatwo. Podniosłem Ci ręcznie poziom trudności, aby wzbogacić doznania współgrającym. Zadowolenie z własnych osiągnięć jest dla nas bardzo ważne. Dzięki temu zabiegowi dalej mogłeś poszerzać swoje umiejętności i ćwiczyć swego AIM'a w łapie.

Skoro ty na rashu biegniesz na rampe 30 sec to pozdro.

Daj znać co z tym demem bo chętnie to ogarnę.

Ty to jest tak dla żartów chyba napisane? Jak chce sobie podnieść poziom trudności to idee grać faceit, albo cokolwiek. Grając na takim serwerze to nie ide z myślą żeby tryhardowac.

• Właściciel
Opublikowano

Nie rozumiem kompletnie tej skargi, serio. Screeny niczego nie dowodzą, jakieś skreślenia, podkreślenia nic nie znaczące, a do tego pomyliłeś odwołanie ze skargą. 

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności