cybaN Opublikowano 16 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2021 Skarga na: admina Ricio Nick podczas gry: cybann Nick osoby oskarżonej: Ricio Dlaczego składasz skargę: Składam skargę na admina ponieważ, uważam że ban jest totalnie nie słuszny. Data zdarzenia: 16 listopad 2021 19-40-20.00 Opis zdarzenia: Zaczęło się od tego, że Ricio napisał zeby TT wychodzili z respa, gdzie po prostu raszował od razu po starcie rund na to mu odpisałem, ze sami pod celownik sie pchacie. Ostatnia runda po TT i nałożył na mnie jakaś bombę, nawet nie wiedziałem dokładnie co to jest tylko gracze mi powiedzieli ze admin sie bawi i bombe na mnie nalozyl. Potem zmiana strony TT<CT Zaczyna się pistol. Ledwo co się runda nie zaczęła chłop mi slaya prawie robi zostawia mi 1hp. Napisałem mu co on odpierdala to napisał ze zwiększa mi poziom trudności(XD) i że teraz za każdym razem będę zaczynać z 1 HP On przeszedł do CT i powiedziałem do niego kur*o. To od razu się ucieszył i za obrazę ban. Według mnie to admin powinien świecić przykładem a nie prowokować graczy do takiego działania. Krótko mówiąc: Chłop dostawał hedy i się spłakał to musiał mnie trochę zacząć prowokować żeby jakoś się mnie pozbyć. Nawet gracze na serverze mówili/pisali żeby się ogarnął i nie nadużywał admina. Dowód:
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 16 Listopada 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2021 Ohhh, napisałeś skargę na tę kurwę jak to powiedziałeś na voice chat'cie Myślę, że w ciągu 24 godzin rozpiszę demo. PS. Co do bana to długość była missclick'iem. Dostałeś tak jak koledzy tydzień bądź dwa.
cybaN Opublikowano 16 Listopada 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2021 No tak, tak powiedziałem i to biorę na klatę, no ale chłopie ile można wytrzymać jak mnie ciągle prowokujesz, przecież to była specjalna prowokacja tylko żeby się mnie pozbyć. Inaczej tego nie widzę..
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 17 Listopada 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2021 Już pomijam kwestię tego, iż ban nie stanowi podstawy do napisania skargi. Link do pobrania demo znajdziesz tutaj*. http://700583.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1637087265-1637089817.zip SPIS DEM: http://700583.node46.pukawka.pl/ 2021-11-16 | 19:27 - 20:10 10:42 - ta kurwa jebana stoi, 14:00 - nie wiem, jakiś kurwa ułom. --- Dostajecie zbiorczą informację ode mnie o tym, żeby przestać biwakować na respie powyżej 30 sekund po raz kolejny co jest zawarte w Regulaminie serwerów. W dniu 28.01.2018 o 19:55, GET napisał: Zabrania się przebywania na respie przez terrorystów po 30 sekundach od rozpoczęcia rundy. Można rushować na całej mapie. [!] Rushowanie jest to przechodzenie w wyznaczonych miejscach w zależności od typu mapy na teren wroga. Po czym rozpoczynasz dyskusję, która nie powinna mieć miejsca. Co to ma do rzeczy, że ktoś skraca? Piszesz o 10 sekundach, a mija przeszło 30 sekund, a wy dalej na respie czekacie w kilku na skrót rozkładając biwak. Kanapki też macie? --- 24:42 - nie omieszkałeś napisać "ez", co z kolei: Obrazek jest równocześnie odnośnikiem do Regulaminu ogólnego serwerów. Zacząłeś być slapowany przeze mnie do 1HP w związku z tym, że było Ci - jak to napisałeś - zbyt łatwo. Podniosłem Ci ręcznie poziom trudności, aby wzbogacić doznania współgrającym. Zadowolenie z własnych osiągnięć jest dla nas bardzo ważne. Dzięki temu zabiegowi dalej mogłeś poszerzać swoje umiejętności i ćwiczyć swego AIM'a w łapie. Takową usługę wykonałem na mocy poniższego pkt z Taryfikatora: 25:22 - on jest pojebany, 28:40 - ale on jest przyjebany ten gościu, 29:00 - nawet mam konto i dojadę z kurwą Tyyy, 29:15 - ja idę skargę pisać na tę kurwę Tyyy, Odpowiednimi kolorami oznaczono zwroty kierowane do: GRACZY, ADMINISTRATORA. Naruszyłeś wiele punktów Regulaminu w związku z czym postanowiłem nadać dłuższą karę, na mocy tego komunikatu: Obrazek jest równocześnie odnośnikiem do Taryfikatora kar za przewinienia na serwerach. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Riciuś.
cybaN Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2021 19 minut temu, Riciooo napisał: Już pomijam kwestię tego, iż ban nie stanowi podstawy do napisania skargi. 25:22 - on jest pojebany, 28:40 - ale on jest przyjebany ten gościu, 29:00 - nawet mam konto i dojadę z kurwą Tyyy, 29:15 - ja idę skargę pisać na tę kurwę Tyyy, Odpowiednimi kolorami oznaczono zwroty kierowane do: GRACZY, ADMINISTRATORA. I to słowo w słowo niby jest pisane przez mnie? Ten link do pobrania dema który udostępniłeś mi nie działa i nie wiem czy tylko mi. Nie wiem skąd to demo jest bo w Sourcbans pod moim banem pisze brak dema, a chętnie bym to obejrzał więc nie wiem co jest Zacząłeś być slapowany przeze mnie do 1HP w związku z tym, że było Ci - jak to napisałeś - zbyt łatwo. Podniosłem Ci ręcznie poziom trudności, aby wzbogacić doznania współgrającym. Zadowolenie z własnych osiągnięć jest dla nas bardzo ważne. Dzięki temu zabiegowi dalej mogłeś poszerzać swoje umiejętności i ćwiczyć swego AIM'a w łapie. Skoro ty na rashu biegniesz na rampe 30 sec to pozdro. Daj znać co z tym demem bo chętnie to ogarnę. 19 minut temu, Riciooo napisał: Ty to jest tak dla żartów chyba napisane? Jak chce sobie podnieść poziom trudności to idee grać faceit, albo cokolwiek. Grając na takim serwerze to nie ide z myślą żeby tryhardowac. 19 minut temu, Riciooo napisał:
Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2021 Nie rozumiem kompletnie tej skargi, serio. Screeny niczego nie dowodzą, jakieś skreślenia, podkreślenia nic nie znaczące, a do tego pomyliłeś odwołanie ze skargą.
Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2021 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.