[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 22 Października 2021 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 22 Października 2021 Cześć, chciałem dzisiaj porozmawiać z graczami z serwera przez mikrofon ale niestety nie mogę ponieważ gdy mówię to w ogóle mnie nie słychać. Test mikro robiłem, działa, Reinstala nawet zrobiłem i nic nie pomogło. Ktoś coś doradzi?? 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2021 Nie słychać Cię na serwerze czy TS3?
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 22 Października 2021 Autor [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 22 Października 2021 Na serwerze
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2021 W systemie windows, wejdź w Dźwięki -> Nagrywanie -> sprawdź czy mikrofon, z którego korzystasz jest ustawiony jako domyślny.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 22 Października 2021 Autor [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Ogarnięte już. Edytowane 22 Października 2021 przez Soviet Soldier!
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 22 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Października 2021 Twój problem został rozwiązany Dziękujemy za skorzystanie z naszego fragowskiego serwisu "DamovskyTech". - - - [!] Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za usterki po otrzymanej pomocy jeśli takowe się pojawią. 1 2 1
Rekomendowane odpowiedzi