zBaKaNy RafaBiceps Opublikowano 1 Października 2021 Wykluczony Opublikowano 1 Października 2021 ktos pomoze ?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 1 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Ostatnio chyba większość ma problemy ze steamem i nie tylko z listą znajomych... Edytowane 1 Października 2021 przez Damo
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 1 Października 2021 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 1 Października 2021 Też mam czasem takie problemy, czasami muszę po prostu pare razy uruchamiać ponownie steam żeby cokolwiek działało, może spróbuj zrestartować steam?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 2 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Października 2021 Alternatywnym sposobem jest dopisanie "-no-browser" do elementu docelowego skrótu Steam na pulpicie. Przywraca to poprzedni wygląd listy znajomych, ale niestety wtedy nie działa nam steamowa przeglądarka. 1 2
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 3 Października 2021 Bosman Opublikowano 3 Października 2021 Dołączam się do tematu też mam już ten problem. To się zrobiło po ostatniej aktualizacji Steam. A na Steam powiedzieli mi tak. Nie tylko z czatem ale i na profil nie mogę wejść też tak mam. @ Damo Wielki + dla ciebie działa to chociaż. Dzięki wielkie.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Października 2021 Ogólnie ten problem występuje tylko na win7, więc jeśli nie ustąpi to pozostaje tylko przesiadka na nowszy system, co jest i tak nieuniknione.
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 3 Października 2021 Bosman Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 00:27, Damo napisał: Ogólnie ten problem występuje tylko na win7, więc jeśli nie ustąpi to pozostaje tylko przesiadka na nowszy system, co jest i tak nieuniknione. No wiem ale wiesz czat pokazuje i tyle. A Win 10 u mnie nie pójdzie bo już miałem i dysk padł tak lagował mi Win 10 Będę musiał coś nowego kupić i tyle. Pomoc techniczna odpowiedziała mi już: Spoiler Dziękujemy za zgłoszenie – przekazane zostało ono do zespołu twórców. Dodatkowo, jeżeli chcesz podzielić się opinią lub zgłosić sugestię użyj do tego celu forum: http://steamcommunity.com/discussions/forum/10/ To forum jest regularnie przeglądane przez członków zespołu Valve. Thanks for using Steam, Katia Problem rozwiązany to nie wina Steam tylko trzeba certyfikaty aktualizować w systemie. 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 11 Grudnia 2021 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 11 Grudnia 2021 Problem został rozwiązany, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi