Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio chyba większość ma problemy ze steamem i nie tylko z listą znajomych...

Edytowane przez Damo
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Też mam czasem takie problemy, czasami muszę po prostu pare razy uruchamiać ponownie steam żeby cokolwiek działało, może spróbuj zrestartować steam?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Alternatywnym sposobem jest dopisanie "-no-browser" do elementu docelowego skrótu Steam na pulpicie. Przywraca to poprzedni wygląd listy znajomych, ale niestety wtedy nie działa nam steamowa przeglądarka.

9QS8FxF.png

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Bosman
Opublikowano

Dołączam się do tematu też mam już ten problem. To się zrobiło po ostatniej aktualizacji Steam.
A na Steam powiedzieli mi tak. Nie tylko z czatem ale i na profil nie mogę wejść też tak mam.
obraz.thumb.png.ab9fe5a07355467ba33cfa88df48f678.png
obraz.thumb.png.0068acfcf09adf2359672af3c0400803.png
@ Damo Wielki + dla ciebie działa to chociaż. Dzięki wielkie. :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie ten problem występuje tylko na win7, więc jeśli nie ustąpi to pozostaje tylko przesiadka na nowszy system, co jest i tak nieuniknione.

• Bosman
Opublikowano
W dniu 4.10.2021 o 00:27, Damo napisał:

Ogólnie ten problem występuje tylko na win7, więc jeśli nie ustąpi to pozostaje tylko przesiadka na nowszy system, co jest i tak nieuniknione.

No wiem ale wiesz czat pokazuje i tyle. A Win 10 u mnie nie pójdzie bo już miałem i dysk padł tak lagował mi Win 10

Będę musiał coś nowego kupić i tyle.

Pomoc techniczna odpowiedziała mi już:

Spoiler

Dziękujemy za zgłoszenie – przekazane zostało ono do zespołu twórców.

Dodatkowo, jeżeli chcesz podzielić się opinią lub zgłosić sugestię użyj do tego celu forum:

http://steamcommunity.com/discussions/forum/10/

To forum jest regularnie przeglądane przez członków zespołu Valve.

Thanks for using Steam,
Katia

Problem rozwiązany to nie wina Steam tylko trzeba certyfikaty  aktualizować w systemie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Problem został rozwiązany, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności