Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• BOT
Opublikowano

Nie możesz wejść na serwer? Napisz tutaj!

Jeśli przy wchodzeniu na serwer zostajesz wyrzucony z powodem: 

"Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to...", konieczne zgłoś post w tym temacie!

- - -

Dlaczego jest nałożona blokada?

Ponieważ, aby chronić serwer przed szkodliwą osobą,

zastosowaliśmy blokadę, która może działać na niewielką ilość graczy.

Jak uniknąć blokady?

Blokadą nie są objęci gracze posiadający jakąkolwiek usługę.

Wystarczy, że zakupisz dowolną usługę ( rezerwację slota, premium, vipa ), a zostaniesz pominięty.

Ponadto, jeśli zgłosisz w tym temacie problem, zostaniesz dodany do tzw. WhiteListy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po próbie wejścia na serwer zombie wyskakuje mi komunikat nie możesz wejść na serwer wejdź na fragujemy i wyjaśnij to ...

GET,

Sprawdź teraz, a najlepiej wykup usługę by się zabezpieczyć ( wystarczy rezerwacja slota ).

Opublikowano

Mam ten sam problem, po wejściu na serwer dostaje kicka z informacją, że nie mogę wejść na serwer i proszę wyjaśnić na fragujemy.

Na steam jak i na non steam to samo. Kumpel z bloku też nie może wbić. -Damian-

Opublikowano

Nick z Serwera: asshole?

Steam_id: brak

opis: ostatnimi czasy wróciłem sobie do grania w 1.6, przypomniał mi się wasz serwer to zacząłem grać, bo pamiętałem, że zawsze mieliście dobre community. no i tak jak sobie tydzień grałem, tak dziś mam w konsoli:

Cytat

Kicked by Console: Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to...
Kicked :Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to..

no i to tyle, ostatnio jak byłem na serwerze byłem jedynie oskarżany o sh co prawdą nie jest i co chwile ktoś kogoś w tamtym momencie oskarżał. I to tyle co mogę powiedzieć od siebie

Opublikowano

2 tygodnie temu jakis ban w konsoli You have banned, teraz jakieś cyrki z wejściem na serwer... porażka.

Jeszcze bezczelny typ @ GET   @ GET I BERSO KURWY  mówi, że to nie ban tylko odpierdala jakieś szlaczki.

Jak to nie ban skoro kurwa wyraznie napisane you have banned... 

Teraz jedynie zaluje ze kupilem vipa kiedykolwiek na tym serwerze zeby go wesprzec.

poziom ponizej 0 zegnam

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 4
  • Właściciel
Opublikowano

Przykro mi, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem tematu wyżej. I jeszcze określasz mnie bezczelnym, bo Ci grzecznie odpisałem co i jak. Jeśli nazywasz to poniżej poziomu 0, gdzie sam się gubisz i nie umiesz precyzować jaki masz problem, to cóż Ci mogę powiedzieć - życzę powodzenia. 

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Może tak napisz jak normalny człowiek co się dzieje, jaki masz komunikat, nick w grze? W logach praktycznie zero śladu byś miał blokadę więc musiałeś dostać, np. bana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hugo Co Sra Dlugo
No jak w temacie, nie mogę wejść i mam wyjaśnić sprawę na forum
Non steam

Edytowane przez Hugo1337
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.09.2021 o 16:13, GET napisał: