BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 22 Września 2021 BOT Opublikowano 22 Września 2021 Nie możesz wejść na serwer? Napisz tutaj! Jeśli przy wchodzeniu na serwer zostajesz wyrzucony z powodem: "Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to...", konieczne zgłoś post w tym temacie! - - - Dlaczego jest nałożona blokada? Ponieważ, aby chronić serwer przed szkodliwą osobą, zastosowaliśmy blokadę, która może działać na niewielką ilość graczy. Jak uniknąć blokady? Blokadą nie są objęci gracze posiadający jakąkolwiek usługę. Wystarczy, że zakupisz dowolną usługę ( rezerwację slota, premium, vipa ), a zostaniesz pominięty. Ponadto, jeśli zgłosisz w tym temacie problem, zostaniesz dodany do tzw. WhiteListy. Cytuj
Bugs [t] Opublikowano 5 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2021 Po próbie wejścia na serwer zombie wyskakuje mi komunikat nie możesz wejść na serwer wejdź na fragujemy i wyjaśnij to ... GET, 5 Października 2021 Sprawdź teraz, a najlepiej wykup usługę by się zabezpieczyć ( wystarczy rezerwacja slota ). 1 Cytuj
Heheszky .! Opublikowano 6 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 Mam ten sam problem, po wejściu na serwer dostaje kicka z informacją, że nie mogę wejść na serwer i proszę wyjaśnić na fragujemy. Na steam jak i na non steam to samo. Kumpel z bloku też nie może wbić. -Damian- Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Opublikowano 6 Października 2021 Niestety @ Heheszky .! , ale w logach nie mam ani Twojego nicku ani kolegi. Sugeruję dopisanie konkretnych informacji. Cytuj
Malinkamp3 Opublikowano 6 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Października 2021 Nick z Serwera: asshole? Steam_id: brak opis: ostatnimi czasy wróciłem sobie do grania w 1.6, przypomniał mi się wasz serwer to zacząłem grać, bo pamiętałem, że zawsze mieliście dobre community. no i tak jak sobie tydzień grałem, tak dziś mam w konsoli: Cytat Kicked by Console: Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to... Kicked :Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to.. no i to tyle, ostatnio jak byłem na serwerze byłem jedynie oskarżany o sh co prawdą nie jest i co chwile ktoś kogoś w tamtym momencie oskarżał. I to tyle co mogę powiedzieć od siebie Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2021 Właściciel Opublikowano 6 Października 2021 Spokojnie, to nie jest żadna banicja. Przeczytaj post na górze Cytuj
Heheszky .! Opublikowano 8 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2021 2 tygodnie temu jakis ban w konsoli You have banned, teraz jakieś cyrki z wejściem na serwer... porażka. Jeszcze bezczelny typ @ GET @ GET I BERSO KURWY mówi, że to nie ban tylko odpierdala jakieś szlaczki. Jak to nie ban skoro kurwa wyraznie napisane you have banned... Teraz jedynie zaluje ze kupilem vipa kiedykolwiek na tym serwerze zeby go wesprzec. poziom ponizej 0 zegnam 1 4 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2021 Właściciel Opublikowano 8 Października 2021 Przykro mi, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem tematu wyżej. I jeszcze określasz mnie bezczelnym, bo Ci grzecznie odpisałem co i jak. Jeśli nazywasz to poniżej poziomu 0, gdzie sam się gubisz i nie umiesz precyzować jaki masz problem, to cóż Ci mogę powiedzieć - życzę powodzenia. Pozdrawiam 2 1 1 Cytuj
grefus123 Opublikowano 24 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2021 nie mogie grać odblokujcie mnie Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 24 Października 2021 Właściciel Opublikowano 24 Października 2021 Może tak napisz jak normalny człowiek co się dzieje, jaki masz komunikat, nick w grze? W logach praktycznie zero śladu byś miał blokadę więc musiałeś dostać, np. bana. Cytuj
Hugo1337 Opublikowano 4 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) Hugo Co Sra Dlugo No jak w temacie, nie mogę wejść i mam wyjaśnić sprawę na forum Non steam Edytowane 4 Listopada 2021 przez Hugo1337 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2021 Sprawdź po zmianie mapy. Cytuj
T*H*C|Killer Opublikowano 18 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2021 Nie moge wejść na ZM : "Kicked :Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to..." Nick:T*H*C|Killer Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 18 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 18 Listopada 2021 Dostęp został zezwolony. Sprawdź po zmianie mapy. Cytuj
T*H*C|Killer Opublikowano 18 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2021 1 godzinę temu, GET napisał: Dostęp został zezwolony. Sprawdź po zmianie mapy. Zmieniły sie juz 2 razy dalej to samo wyskakuje.... Cytuj
przemek171l Opublikowano 28 Listopada 2021 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2021 Cytat Siema, o co chodzi z tym kickiem ? nie mogę się wbić na serwer , bo mnie wywala. Skopiowałem info z konsoli i jestem tutaj. Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2021 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2021 Nie masz żadnej blokady. Widzę również, że połączyłeś się z serwerem. Cytuj
vMajnert Opublikowano 4 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2021 BUILD 2753 SERVER (0 CRC) Server # 33 Kicked :Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to. pomocy Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 4 Grudnia 2021 Właściciel Opublikowano 4 Grudnia 2021 Sprawdź info wyżej. Cytuj
przemek171l Opublikowano 13 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2021 W dniu 22.09.2021 o 16:13, GET napisał: Nie możesz wejść na serwer? Napisz tutaj! Jeśli przy wchodzeniu na serwer zostajesz wyrzucony z powodem: "Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to...", konieczne zgłoś post w tym temacie! - - - Dlaczego jest nałożona blokada? Ponieważ, aby chronić serwer przed szkodliwą osobą, zastosowaliśmy blokadę, która może działać na niewielką ilość graczy. Jak uniknąć blokady? Blokadą nie są objęci gracze posiadający jakąkolwiek usługę. Wystarczy, że zakupisz dowolną usługę ( rezerwację slota, premium, vipa ), a zostaniesz pominięty. Ponadto, jeśli zgłosisz w tym temacie problem, zostaniesz dodany do tzw. WhiteListy. nie mogę wejść na serwer . gram pod nickami: IraK PRO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi