Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Nadużycie Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Admina JeeF
Nick podczas gry: 6𝖂𝕺𝕵6𝕾𝖅𝕬6
Nick osoby oskarżonej: Jeef
Dlaczego składasz skargę: Nadużycie adminowskiego WH, pod powiadanie i przeszkadzanie w rozgrywce przez uderzania. 
Data zdarzenia: 17.09.2021r godz. ok. 11:40
Opis zdarzenia: Gdy wszedłem na serwer to po kilku rundach przeniosło mnie z ct do tt. Grałem tak jak zawsze. Gdy Admin JeeF zaczął mi pod powiadać Ile przeciwnicy mają HP, gdzie jest ostatni. Uznałem, że okey zobaczymy co dalej. Mineła kolejna runda i pozostał 1ct na 1tt i mr. JeeF Powiedział, że gracz jest po lewej. Gdy zacząłem prowadzic rozmowę, czy jest adminem i wgl usłyszałem, że ma wh :D I czy mi to przeszkadza, że podaje info :/ 
Dowód:https://n3.gdhost.pl/df457386-52b0-40b5-aa98-36270f58d6d0/auto0-20210917-113112-1669788977-de_mirage-________MIRAGE__03_____Fragujemy.com_____ws__knife.dem.zip

Opublikowano

Po 1 nie używałem wh od adminów, tylko kilka razy mi sie udało info z ( dupy ) powiedzieć i tyle xD ale nie bede sięrozpisywał bo ja wiem swoje i jest demko nawet :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po obejrzeniu demka jestem w stanie stwierdzić, że Admin faktycznie popełnił błąd i podawał to info oraz slapował jednego gracza podczas tej mapy. Jak najbardziej skarga zostaje przyjęta oraz co do Admina zostaną wyciągnięte konsekwencje. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została przyjęta

Odczekaj około 15 minut na nadanie kary w naszym systemie kar!

- - -

Dziękujemy za zgłoszenie.

Życzymy miłej gry na naszych serwerach oraz wielu fragów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności