Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 17 Września 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2021 Siemanko, mam problem z komputerem w 1 kwestii, mianowicie wchodząc przez przeglądarkę na netflixa, wybierając profil przeglądarka się całkowicie zacina, gdy ją wyłączę po 10 sekundach zawiesza się cały komp, potrzebny jest wtedy reset. Dzieje się to tylko i wyłącznie przy stronie netflixa i tylko na przeglądarce. Mam windowsa 10 i możliwość włączenia aplikacji netflix zainstalowanej na kompie, tam się nic nie zacina, ale nie da się ustawić jakości obrazu a to mnie bardzo irytuje. Pytanko czy potrzebuje formata kompa czy co, helpunio.
Zasłużony Fragowicz Flow Opublikowano 17 Września 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Września 2021 spróbuj na innej przeglądarce i daj znać czy problem dalej występuje . 1
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 17 Września 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2021 1. Spróbuj na innej przeglądarce odpalić tego Netflixa. 2. Możesz spróbować zrobić aktualizację sterowników od grafiki, może akurat to pomoże 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 17 Września 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Września 2021 Reinstalacja przegladarki :-) Moze tez pomoc 1
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 17 Września 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2021 Musisz ze mną grać w ligę 1
Rekomendowane odpowiedzi