runako Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Wykluczony Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Może nie widziałem samej sytuacji, ale też jestem administratorem owego serwera i chciałbym się tutaj wypowiedzieć. Jak dla mnie ukarany powinieneś dostać, ale nie bana. Zdarzyły mi się już takie sytuacje i na następny raz proponuje @ Miskrit 永遠の炎天照大 , aby dał kicka za obraźliwy tag drużyny. Wydaje mi się, że ban za "prowokacje admina" powinien być zdjęty. 1 godzinę temu, Ilovenoobs napisał: Dystans był na tyle duży, że pickowanie raz z jednej raz z drugiej, to dla mnie w zupełności zmiana pozycji Tutaj już mogę się przyczepić bo jest ustalone, że to jest jako przeczekiwanie w jednym miejscu. Przy sytuacji 1 na 6 automatycznie gracze są bardzo ostrożni. Ja bym na to jednak też na to przymknął oko, bo z tego co piszesz to było to jednorazowo i to przy sytuacji zdecydowanej przewagi liczebnej przeciwników. Tobie proponuje nie chwalenie się rangą, bo mmy, a serwery only awp to jednak różne rzeczy. Zwłaszcza, że jest u nas w gronie serwerowym wiele graczy z wysokoch rang i właśnie zazwyczaj oni grają najpewniej i się nie boją aż tak. Pozdrawiam Runako
Rekomendowane odpowiedzi