Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2013 Reamonn - Star Text original: Tell me if you got a problem Tell me if it's in your way Tell me if there's something bothering you Tell me what should I say You know I'd do Almost anything You know I'd change the world You know I'd do Almost anything for my little girl Tell me if you got a problem Tell me now what's inside Show me if you broke your heartstrings You know you never need to hide You know I'd do Almost anything You know I'd paint the sky You know I 'd do Almost anything for you my guiding light Cause: You're my Star shining on me now A love from worlds apart I need for you, You are my shining star, my star A love from worlds apart I need for you, You are my shining star Once upon a time a memory Once upon a time girl Once upon a time perfect life Once upon a perfect world You know I'd do Almost anything for you my guiding light You know I'd do Almost everything to keep you in my life Cause: You're my Star shining on me now A love from worlds apart I need for you, You are my shining star, my star A love from worlds apart I need for you, You are my shining star Just a memory Every dream is of you and me If I wish upon a star Well I hope that's where you are When Heavens turn You know you'll shine you're in my heart for all time When Heaven turns you know you'll shine in worlds apart Cause: yeah you are my Star, shining on me now A love from worlds apart I need for you, You are my shining star, my star A love from worlds apart I need for you, You are my shining star, shining on me now A love from worlds apart I need for you, You are my shining star, my star A love from worlds apart I need for you, You are my shining star Tłumaczenie: Powiedz mi, jeśli masz problem, Powiedz mi, jeśli to stoi na twej drodze, Powiedz mi, jeżeli coś Cię niepokoi, Powiedz mi, co powinienem mówić, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko, Wiesz, że zmieniłbym świat, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko dla swojej dziewczynki, Powiedz mi, jeśli masz problem Powiedz mi, co czujesz, Pokaż mi, jeżeli masz złamane serce, Wiesz, że nigdy nie musisz nic ukrywać, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko, Wiesz, że pokolorowałbym niebo, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko dla Ciebie, moje inspirujące światełko, Refren: Ponieważ jesteś moją gwiazdką, świecącą teraz na mnie, Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką, moją gwiazdką, Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką, Dawno, dawno temu było wspomnienie, Dawno, dawno temu była dziewczyna, Dawno, dawno temu było idealne życie, Dawno, dawno temu był doskonały świat, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko dla Ciebie, moje inspirujące światełko, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko, żeby zatrzymać Cie w swoim życiu, Refren: Bo jesteś moją gwiazdką, świecącą teraz na mnie, Dla Ciebie potrzebuje miłości z innej bajki Jesteś moją świecącą gwiazdką, moją gwiazdką Dla Ciebie potrzebuje miłości z innej bajki Jesteś moją świecącą gwiazdką Po prostu wspomnienie Każdy sen jest o Tobie i o mnie Jeśli kiedykolwiek znalazłbym się pośród gwiazd Mam nadzieję, że Ty byś też tam była Gdy świat stanie na głowie Ty Wiesz, że będziesz świecić, jesteś w moim sercu przez cały czas Gdy świat stanie na głowie, wiesz, że będziesz świecić w innej bajce Refren: Bo och, jesteś moją gwiazdką Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką, moją gwiazdką, Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką, Świecącą na mnie teraz, Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką, moją gwiazdką, Miłości z innej bajki, potrzebuję dla Ciebie, Jesteś moją świecącą gwiazdką
Quas Opublikowano 24 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2013 Moja ulubiona piosenka <3 !! Dawno, dawno temu było wspomnienie, Dawno, dawno temu była dziewczyna, Dawno, dawno temu było idealne życie, Dawno, dawno temu był doskonały świat, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko dla Ciebie, moje inspirujące światełko, Wiesz, że zrobiłbym niemal wszystko, żeby zatrzymać Cie w swoim życiu
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 24 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2013 Łap browca za to <3
mrX Opublikowano 27 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2013 Dobry bit panie kolego :D Stare ale jare...
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi