.EleGancki ^^ryba Opublikowano 5 Maja 2021 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2021 Skarga na: Admina Nick podczas gry: Dexter Nick osoby oskarżonej: KolegaDaniel Dlaczego składasz skargę: Dla zasady ! Data zdarzenia: 05.05.2021 - 22:28:02 Opis zdarzenia: Kobieta mnie zagadała i zostałem zarażony w grze xD i odreagowałem coś pisząć. Nic nie wskazuje na to że obrażam kogoś na serverze ale oczywiście chlopczyk myślał chyba ze obrażam Martyne ! bardzo przykra postać z mojego punktu widzenia banując wszystkich za co kolwiek mu nie spasuje idealny wzór opanowanego admina Dowód: [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Dexter ||| IP: 87.99.115.56 ||| STEAM_ID: STEAM_0:4:1217904887 ||| Nick admina: KolegaDaniel ||| Powod: Obrazanie graczy / admina ||| Nalozony: 05.05.2021 - 22:28:02 ||| Dlugosc: 2 godzin ||| Na: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: Classic - BossBaG! (zm_clinic_emergency) ||| Musisz poczekac jeszcze: 2 godzin ||| Wygasa: 06.05.2021 - 00:28:02 [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] Pozdrawiam ogarniętych !
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 5 Maja 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi