Skocz do zawartości

Propozycja DM

somehoww

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hej, przychodzę z banalną prośbą o dodanie delayu po respawnie. Myślę że sekunda, dwie powinny wystarczyć, tak to zanim się odrodzi i wykona jakikolwiek ruch myszką już się umiera bo ludzie spawnkillują, a nawet potrafia czekać w miejscu respa i tapować. 

edit. Reload broni też dziwnie działa, raz po fragu reloaduje, raz nie jest jakiś ukryty schemat na to?

• Właściciel
Opublikowano

Nic z tego nie rozumiem, gdyż:

• Nie wiem o jakim serwerze mowa - mamy dwa DM'y i dwie różne konfiguracje.
  • Na DM dostajesz "reload" broni za zabicie HeadShot'em.

Jeśli chodzi o delay, to rozumiem że odrodzenie? Odradzamy się co 2 sekundy, a V.I.P co 1 sekundę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chodzi o DM#2 i ochronę po respawnie, od razu po zrespieniu się jest się trafialnym, z reloadem nie wiedziałem. 

Opublikowano

Moim zdaniem ochrona jest wystarczająca, na takim dmie liczy się produktywność, a nie staty. To tylko moja opinia, ale biorąc pod uwagę inne serwery, tam nawet nie ma sekundy ochrony. Według mnie jest git.

• Właściciel
Opublikowano

Z doświadczenia po serwerze GunGame wiem, że nie ma sensu ochrony większej niż 1 sekundę ( na DM #01 ochrona trwa zaledwie 0.5 sekundy, a tutaj pełną 1 ).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nawet nie próbujcie tego zmieniać, jest idealnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności