Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 4 Maja 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2021 Hej, przychodzę z banalną prośbą o dodanie delayu po respawnie. Myślę że sekunda, dwie powinny wystarczyć, tak to zanim się odrodzi i wykona jakikolwiek ruch myszką już się umiera bo ludzie spawnkillują, a nawet potrafia czekać w miejscu respa i tapować. edit. Reload broni też dziwnie działa, raz po fragu reloaduje, raz nie jest jakiś ukryty schemat na to?
Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2021 Właściciel Opublikowano 6 Maja 2021 Nic z tego nie rozumiem, gdyż: Nie wiem o jakim serwerze mowa - mamy dwa DM'y i dwie różne konfiguracje. Na DM dostajesz "reload" broni za zabicie HeadShot'em. Jeśli chodzi o delay, to rozumiem że odrodzenie? Odradzamy się co 2 sekundy, a V.I.P co 1 sekundę.
Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2021 Chodzi o DM#2 i ochronę po respawnie, od razu po zrespieniu się jest się trafialnym, z reloadem nie wiedziałem.
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2021 Właściciel Opublikowano 7 Maja 2021 Ochrona po sprawnie wynosi 1 sekundę w każdym trybie ( V.I.P dłużej ).
FASTer Opublikowano 7 Maja 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2021 Moim zdaniem ochrona jest wystarczająca, na takim dmie liczy się produktywność, a nie staty. To tylko moja opinia, ale biorąc pod uwagę inne serwery, tam nawet nie ma sekundy ochrony. Według mnie jest git.
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2021 Właściciel Opublikowano 7 Maja 2021 Z doświadczenia po serwerze GunGame wiem, że nie ma sensu ochrony większej niż 1 sekundę ( na DM #01 ochrona trwa zaledwie 0.5 sekundy, a tutaj pełną 1 ).
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Maja 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2021 Nawet nie próbujcie tego zmieniać, jest idealnie.
Właściciel GET Opublikowano 9 Maja 2021 Właściciel Opublikowano 9 Maja 2021 Zatem wyjaśnione, oddalam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.