PaLadyn Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Mam problem ze znalezieniem ssow na steam, mam tez problem z wyszukaniem tematu odwolania sie od bana.
pajper Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 O tu -->https://fragujemy.com/forum/204-wstaw-screenshoty/
PaLadyn Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 9 minut temu, pajper napisał: O tu -->https://fragujemy.com/forum/204-wstaw-screenshoty/ Powiem ci tak wedlug opisu nie znalazlem zadnego dok. w formacie TGA z dnia dzisiejszego wiec nie wiem o co kamam?
pajper Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Poszukaj 5 screenów w formacie .tga wykonanych przez admina. [!] Screeny znajdziesz w folderach Counter-Strike, tj. cstrike lub cstrike_downolads Nie możliwe żebyś nie miał ss. Dobrze poszukaj a przed wszystkim przeczytaj co jest napisne w tym dziale
PaLadyn Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 6 minut temu, pajper napisał: Poszukaj 5 screenów w formacie .tga wykonanych przez admina. [!] Screeny znajdziesz w folderach Counter-Strike, tj. cstrike lub cstrike_downolads Nie możliwe żebyś nie miał ss. Dobrze poszukaj a przed wszystkim przeczytaj co jest napisne w tym dziale Zobacz sam 4
pajper Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Szczerze ? Nie interesuje mnie to czy masz ten ss czy, pomimo że jestem zwykłym użytkownikiem forum starałem ci pomóc ale widzę że chyba komenda **_**** (lepiej żeby gracze jej nie znali ) była w użytku. Tu na litość ludzi nie weźmiesz i lepiej dla Ciebie jak jej jednak znajdziesz bo jak na razie to wydaje mi się że ban jest słuszny. Tyle w temacie. Dostałeś czarno na białym co masz zrobić a gadanie typu że nie masz ty ss to raczej nie przejdzie
Szyderca Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Jak ty kurwa na steam grałeś... szukaj w \Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike, tam gdzie masz steam zainstalowany, a nie w jakiej słabej wesji ns'a xd
PaLadyn Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 22 godziny temu, pajper napisał: Szczerze ? Nie interesuje mnie to czy masz ten ss czy, pomimo że jestem zwykłym użytkownikiem forum starałem ci pomóc ale widzę że chyba komenda **_**** (lepiej żeby gracze jej nie znali ) była w użytku. Tu na litość ludzi nie weźmiesz i lepiej dla Ciebie jak jej jednak znajdziesz bo jak na razie to wydaje mi się że ban jest słuszny. Tyle w temacie. Dostałeś czarno na białym co masz zrobić a gadanie typu że nie masz ty ss to raczej nie przejdzie Wydaje ci sie ze sluszny? Chlopie oganij sie na calym moim C dysku nie mam 5 ssów ( zobacz date tych plików TGA ) skoro ssy sa w formacie TGA w wyszukiwarce powinno mi wyszukac. Poprzednio gdy dostawalem bana na ssy za kazdym razem wstawialem na forum i tym sposobem wyszukiwalem ssów tak jak na zdjeciu. 22 godziny temu, Szyderca napisał: Jak ty kurwa na steam grałeś... szukaj w \Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike, tam gdzie masz steam zainstalowany, a nie w jakiej słabej wesji ns'a xd Sorry zrobilem foto obu folderow gdzie mialem ns non steam ktory juz usunolem i folder steam, w Folderze cstrike ( steam ) takze szukalem plikow TGA, 5 ssów ale nic nie ma
AMI Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie ma opcji aby screeny się nie zrobiły. X:/steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike lub cstrike_downloads ---- screeny masz ale sie nie podzielisz ;p Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez AMI dodanie komentarza 1
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ja na innej sieci też dostałem kiedyś bana a ssow nigdzie nie było. Musiałem za darmo robić reklamy, żeby mnie odbanowali, ale az sto. Wtedy pewien admin zaproponował ze jak przesle mu 5 dyszek to mnie odbanuje i tak się zastanawiałem czy nie zostalem brzydko mówiąc wydymany.. xd Czy może tak w ogóle się stać, że ban będzie nadany a ssy się nie zrobią? 4
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jeśli ban został nadany to ssy zostały zrobione. A to gdzie i czy się zapisały na kompie zbanowanego to już blackmagic. Spróbuj wpisać w wyszukiwarkę windowsa halflife. (Przeszukaj cały dysk)
PaLadyn Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2021 14 godzin temu, SPORTOWA WARSZAWA (L) napisał: Ja na innej sieci też dostałem kiedyś bana a ssow nigdzie nie było. Musiałem za darmo robić reklamy, żeby mnie odbanowali, ale az sto. Wtedy pewien admin zaproponował ze jak przesle mu 5 dyszek to mnie odbanuje i tak się zastanawiałem czy nie zostalem brzydko mówiąc wydymany.. xd Czy może tak w ogóle się stać, że ban będzie nadany a ssy się nie zrobią? Dokladnie mnie to zastanawia gdzie ssy sie podzialy. Skoro opiekun ktory banowal zrobil 5 ssow niech wstawi dowod tego ze wykonal 5 ssow . 2 godziny temu, Hayu napisał: Jeśli ban został nadany to ssy zostały zrobione. A to gdzie i czy się zapisały na kompie zbanowanego to już blackmagic. Spróbuj wpisać w wyszukiwarkę windowsa halflife. (Przeszukaj cały dysk) W wyszukiwarce half-life jak i cstrike czy cstrike downloads nie ma zadnego pliku TGA w którym sa SSY dobrze wiem ze sa opisane 01, 02 , 03 ,04, 05 bo juz takiego bana mialem i wstawialem na forum temat.
Właściciel GET Opublikowano 8 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 8 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi