Żywy Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Wykluczony Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Dzisiaj postanowiłem otworzyć ok. 100 jak nie dobrą setkę pojemników z wlepami RMR. Tak się prezentuje sytuacja. Wstyd i hańba, gdzie czerwony mi się 4x przewinął jako przedostatni. Sorki dodaje ss, bo film nie odpala video. Generalnie nie patrzcie na wlepy z samego Brokena, które można za punkty otwierać, bo w fioletach praktycznie wszystkie bronie oblepiłem, mówię tutaj o RMR :P. 1 2 2 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Lovely boy ♥ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zrobię dzisiaj to samo, więc będziemy mogli sobie porównać 1 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dej mnie jakom naklejkem 100T, dej. 1 Cytuj
Żywy Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Wykluczony Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Otworzyłem dzisiaj 50 i wyleciało tylko 6 fioletów, te kapsuły, to taki skam, albo mam takie szczęście w ,,hazardzie" jak przy kolejce w losowaniu wyglądu własnej mordy :V. Nie pytajcie ile z tego to wlepy :V, wciąż bez czerwonej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi