Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zrób chociaż połowę wyznaczonej liczby reklam. 4
#1 KyO Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Wykluczony Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Tutaj masz reklamę naszej sieci https://fragujemy.com/search/?&q=reklama serwera&author=[BOT] Fraguś&search_and_or=and&search_in=titles&sortby=relevancy idziesz na inne forum wchodzisz w dział zareklamuj swoją sieć na tamtej sieci zależy od regulaminu na niektórych musi zatwierdzić moderator na nie których nie, kopiujesz kod [lub robisz Print Screen] wklejasz link tu z tematu tam gdzie dałeś reklamę sieci i GOTOWE 1
Shitt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2021 dzieki tylko jak bo tu jestem nowy i niewiem 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zaktualizowałem odnośnik wrzucony przez @ #1 KyO do aktualnego spisu reklam oraz skorygowałem opis postu. Znajdują się w nim wszystkie potrzebne informacje. Co do for internetowych można wspomóc się GameTracker'em. 2 1
Shitt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2021 ale jak daj jakis link prosze
#1 KyO Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Wykluczony Opublikowano 16 Kwietnia 2021 tak jak tu zrobił @ Mategros
Rekomendowane odpowiedzi