Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Zostałem dziś nie miło potraktowany przez jednego z adminów na serwerze retake.

Zostałem dwukrotnie wyrzucony z serwera za "wydawanie dziwnych dzięków", śmiałem się i rozmawiałem z ludźmi ale admin odebrał to jak widać inaczej ...

Kilka rund później zostałem permanentnie zbanowany za wallhacka xD

Przykre że tak zawistne osoby dostają tu admina, kolega się zdenerwował że jestem lepszy i próbował mi uprzykrzyć życie ;)

No cóż śmieszny admin i tyle, a ja liczę na unban ponieważ jest on kompletnie nie uzasadniony i nie słuszny ;/

Jeżeli admin uważa że mam cheaty niech może ponownie sprawdzi demo i sprawdzi np. faceit.

Pozdrawiam szymon.

https://imgur.com/a/jV8cD5b

https://www.faceit.com/pl/players/Syzhen

Opublikowano

Po 1 nie jestem zawistny po prostu chce aby był spokój i każdy bawił się rozgrywką na serwerze a skoro ty wyzywasz innym ludziom mamy itp. O tym nie wspomniałeś. Do tych wydawanych dzwięków raz wyrzucił cię @ NeoN  a raz ja bo to nie był śmiech tylko jakieś "zoo" voice mod jest do podawania infa a nie udawania małpy czy coś w tym stylu. Co do wallhacka proszę się odwołać a sędzia ocen demek to sprawdzi. Po 2 też będzie jak mówiłeś do gracza o nicku s1ntex czy moze jakies hvh co znaczy hacks vs hacks (cheater vs cheater) i że sprawdzimy kto jest lepszy. Na demku tez to można usłyszeć. Pozdrawiam

Opublikowano

HAHAHAHA 

Ja mam się starać i pisać jakieś śmieszne odwołania od niesłusznego bana?!?! 

Mam przez jakiegoś dzieciaka co admina wygrał w chrupkach tracić czas?

Zastanów się czy z tobą wszystko ok ;)

Co do hvh mówiłem to żeby sparwdzić czy ten chłop nie jest odpalony bo dziwnie grał i robił 28-2.

Także chce porozmawiać z kimś wyższym rangą od ciebie bo ty jesteś nie kompetentny.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności