-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By ochnicki11
Serwer, którego dotyczy problem: np. CS 1.6 - 4FUN
Opis problemu:miałem problem z starym kontem na sklepie nie chodziło hasło wczoraj załozyłem nastepne i kupiełem vip na inny email i nie moge sie zalogowac chodz wpisuje dobre haslo
Uwagi: w tym miejscu możesz zawrzeć dodatkowe informacje, niezawarte powyżej, np. zdjęcie z błędu lub potwierdzenie zakupu usługi
weronica.f.s@gmail.com
-
By Grubinci
Forma zapłaty: przelew
Data złożenia zamówienia: 12.04.21 - w okolicach 11-12
Nazwa zakupionej usługi: SVIP
Dane identyfikacyjne usługi: Grubinci
Serwer, którego dotyczy problem: Mirage #03
Opis problemu: Dnia wczorajszego zakupiłem u Was usługę SVIP na 5 dni, do tej pory nie została dodana. Proszę o zajęcie się sprawą, dziękuję.
-
By Hak3R
Witam , od jakiegoś czasu sam zauważyłem ze mój laptop się grzeje , przy graniu w Cs 1.6 , obudowa aż parzyła
Zastanowiło mnie to , i zbadałem sprawę.
Po 7 min "stres testu" - zaniemówiłem : O
Temperatura 98 ,99 , sprawdziłem max temp. pracy podaną przez producenta - 100 ...
Jako ze i tak dokupowałem ramy , dysk i otwierałem staruszka , postanowiłem również wymienić pastę termoprzewodzącą .
Z czystym sumieniem mogę polecić pastę termoprzewodzącą "Thermal Grizzly - Aeronaut (1g.)"
Az sam się zdziwiłem jakie są efekty , czyściłem również układ chłodzenia ale nie był zabrudzony - ponieważ dość nie dawno już wykonywałem tą operacje.
Efekty ? :
Podsumowanie :
Przed wymiana
-W stresie 99
-Bez obciążenia 75
Po wymianie
-W stresie 66
-Bez obciążenia 50
Pozdrawiam i dziękuje za uwagę , Haczyk
-