Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, Jak wiadomo VALVE zrobiło to samo co z CS:S, przez co CS 1.6 gdy nie wyjdzie dproto - nie będzie istnieć. Związku z tym mam pytanie. Czy Wy też macie grafikę rodu software?
Ciepol Opublikowano 15 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Niestety tak. Najgorsze jest to, że nie można jej zmienić. (Przynajmniej w moim wypadku)
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Przeczytaj ten wątek: http://grambolubie.com/topic/4861-poradnik-dla-cs-16-po-update-z-14022013/ Generalnie, aktualizacja jest sama w sobie dobra, bo pod względem optymalizacji nie ma tutaj sporu, ale są liczne błędy, a wczorajsza aktualizacja jest na całą skalę światową. CS 1.6 umierał śmiercią naturalną i o tym się mówiło, ale tymi błędami VALVE zrobiło dokładnie to samo jak z CS:S - dopięli swego i przyspieszyli proces zgonu. Natomiast podejrzewam tutaj spisek, gdzie CS 1.6 ma upaść i się przenieść na CS:GO..
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Natomiast podejrzewam tutaj spisek, gdzie CS 1.6 ma upaść i się przenieść na CS:GO.. Według mnie CS:GO nie dojdzie do tego samego co doszedł 1.6, albo ja jestem zbyt przyzwyczajony do 1.6. Ale może trochę prawdy w tym jest.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie dojdzie, to jest oczywiste, bo z każdą aktualizacją CS:GO, ta gra się sypie i wręcz odechciewa się gry. Valve chciało zrobić krok do przodu przeciwko dproto czyli piractwu, ale co tak naprawdę zrobiło? Że CS 1.6 upadnie i połowa hostingów. Jak dla mnie to należy się brawo za debilizm.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Według mnie CS 1.6 nie upadnie, ponieważ jest dużo graczy którzy grają na STEAM'ie. Zresztą zobaczymy co będzie.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Ale my tutaj mówimy o sytuacji w Polsce.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Ale my tutaj mówimy o sytuacji w Polsce. A o czym ja mówię ?
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Mówisz o skali światowej i nie rozumiesz kontekstu moich wypowiedzi. Co Ty możesz wiedzieć na temat CS 1.6? To prawda, że nikt nie wie co się stanie, ale śledząc sytuację, ile jest serwerów only steam pełnych? Do 15-20, a serwerów CS jest ile? Kilka tysięcy, więc firmy hostingowy mogą upaść, a CS 1.6 upadnie w Polsce. To jest ten genialny plan Valve, bo nawet ogarniętemu 20 latkowi wzwyż nie chce się kupować gry za 20 zł, która istnieje ponad 10 lat, tylko sobie ściągnie, by pograć od 1h do kilku dni, odstawi ją na 7 dni albo na pół roku i znowu zacznie grać.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, Jak wiadomo VALVE zrobiło to samo co z CS:S, przez co CS 1.6 gdy nie wyjdzie dproto - nie będzie istnieć. Związku z tym mam pytanie. Czy Wy też macie grafikę rodu software? Chciałbym powiedzieć, iż po wczorajszej aktualizacji nie mam najmniejszych problemów z cs. Nie mam żadnych zmian.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 Sprawdź czy masz wybór między 16 bit a 32 i czy masz D3D grafikę.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 wszystko działa sprawnie.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 No to nie miałeś aktualizacji, bo w nowej nie można już wybrać 32 i 16 bitów ani nie mamy supportu grafiki D3D itd.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Miałem aktualizacje po której cs pobierał mi się automatycznie na nowo Chyba, że to nie była ta aktualizacja, która robi tyle zamieszania.
Ciepol Opublikowano 15 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Po reinstalacji gry i przymusowej aktualizacji jest jeszcze gorzej. Nie wykrywa mi steama w grze. Jestem tak wku%@*y, że jutro nad tym popracuję, dzisiaj mam dosyć.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 No raczej to nie ta aktualizacja, bo po nowej musisz mieć jak Nesty napisał brak możliwości zmiany grafiki...
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 15 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja po aktualizacji mam prawie wszystko normalnie, oprócz jednego błędu - Mapy mają poszarzałe tekstury
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 15 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 Wszystko fajnie i pięknie po tej aktualizacji, mogę se wybrać grafikę opengl lub software itd. Ale problem jest taki otóż nie słyszę nikogo na serwie i nikt mnie nie słyszy...
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2013 No, każdy ma problem jakiś..
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 15 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2013 U mnie tyle się zmieniło że: 1. w ogóle zniknął folder cs'a ze steamapps, no wsiąknął po prostu, nigdzie go nie ma 2. brak możliwośc wyboru grafiki 3. chodzę o wiele wolniej niż zazwyczaj... 4.są problemy z czułością myszki i z celowaniem, nie mogę po prostu wyczuć tego po tej aktualizacji..
Rekomendowane odpowiedzi