Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Jak wiadomo VALVE zrobiło to samo co z CS:S, przez co CS 1.6 gdy nie wyjdzie dproto - nie będzie istnieć.

Związku z tym mam pytanie. Czy Wy też macie grafikę rodu software?

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

Przeczytaj ten wątek: http://grambolubie.com/topic/4861-poradnik-dla-cs-16-po-update-z-14022013/

Generalnie, aktualizacja jest sama w sobie dobra, bo pod względem optymalizacji nie ma tutaj sporu, ale są liczne błędy, a wczorajsza aktualizacja jest na całą skalę światową. CS 1.6 umierał śmiercią naturalną i o tym się mówiło, ale tymi błędami VALVE zrobiło dokładnie to samo jak z CS:S - dopięli swego i przyspieszyli proces zgonu. Natomiast podejrzewam tutaj spisek, gdzie CS 1.6 ma upaść i się przenieść na CS:GO..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Natomiast podejrzewam tutaj spisek, gdzie CS 1.6 ma upaść i się przenieść na CS:GO..

Według mnie CS:GO nie dojdzie do tego samego co doszedł 1.6, albo ja jestem zbyt przyzwyczajony do 1.6. Ale może trochę prawdy w tym jest.

• Właściciel
Opublikowano

Nie dojdzie, to jest oczywiste, bo z każdą aktualizacją CS:GO, ta gra się sypie i wręcz odechciewa się gry.

Valve chciało zrobić krok do przodu przeciwko dproto czyli piractwu, ale co tak naprawdę zrobiło? Że CS 1.6 upadnie i połowa hostingów. Jak dla mnie to należy się brawo za debilizm.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Według mnie CS 1.6 nie upadnie, ponieważ jest dużo graczy którzy grają na STEAM'ie. Zresztą zobaczymy co będzie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale my tutaj mówimy o sytuacji w Polsce.

A o czym ja mówię ?

• Właściciel
Opublikowano

Mówisz o skali światowej i nie rozumiesz kontekstu moich wypowiedzi.

Co Ty możesz wiedzieć na temat CS 1.6? To prawda, że nikt nie wie co się stanie, ale śledząc sytuację, ile jest serwerów only steam pełnych? Do 15-20, a serwerów CS jest ile? Kilka tysięcy, więc firmy hostingowy mogą upaść, a CS 1.6 upadnie w Polsce. To jest ten genialny plan Valve, bo nawet ogarniętemu 20 latkowi wzwyż nie chce się kupować gry za 20 zł, która istnieje ponad 10 lat, tylko sobie ściągnie, by pograć od 1h do kilku dni, odstawi ją na 7 dni albo na pół roku i znowu zacznie grać.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Jak wiadomo VALVE zrobiło to samo co z CS:S, przez co CS 1.6 gdy nie wyjdzie dproto - nie będzie istnieć.

Związku z tym mam pytanie. Czy Wy też macie grafikę rodu software?

Chciałbym powiedzieć, iż po wczorajszej aktualizacji nie mam najmniejszych problemów z cs. Nie mam żadnych zmian.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wszystko działa sprawnie.

• Właściciel
Opublikowano

No to nie miałeś aktualizacji, bo w nowej nie można już wybrać 32 i 16 bitów ani nie mamy supportu grafiki D3D itd.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem aktualizacje po której cs pobierał mi się automatycznie na nowo

Chyba, że to nie była ta aktualizacja, która robi tyle zamieszania.

Opublikowano

Po reinstalacji gry i przymusowej aktualizacji jest jeszcze gorzej. Nie wykrywa mi steama w grze.

Jestem tak wku%@*y, że jutro nad tym popracuję, dzisiaj mam dosyć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No raczej to nie ta aktualizacja, bo po nowej musisz mieć jak Nesty napisał brak możliwości zmiany grafiki...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja po aktualizacji mam prawie wszystko normalnie, oprócz jednego błędu - Mapy mają poszarzałe tekstury

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie po tej aktualizacji, mogę se wybrać grafikę opengl lub software itd. Ale problem jest taki otóż nie słyszę nikogo na serwie i nikt mnie nie słyszy...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U mnie tyle się zmieniło że:

1. w ogóle zniknął folder cs'a ze steamapps, no wsiąknął po prostu, nigdzie go nie ma

2. brak możliwośc wyboru grafiki

3. chodzę o wiele wolniej niż zazwyczaj...

4.są problemy z czułością myszki i z celowaniem, nie mogę po prostu wyczuć tego po tej aktualizacji..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności