Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ponawiam pytanie, czy został zmieniony zadawany damage? Aktualnie, żeby zbić zombie 200 HP, trzeba wystrzelić połowę magazynka z G3SG1, gdzie wcześniej całym magazynkiem szło zbić 1000 HP praktycznie do zera ( oczywiście na V.I.P-ie PRO ).

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Teraz jest dobrze. Pięknie dziękuję :fg_pepe_heart:

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Wydaje mi się, że automat bierze pod uwagę ile razy odbijesz się od ściany w jakim czasie. Natomiast przy wyborze żółtego np. na anekinie ciężko jest nie dotykać wielu ścian w krótkim czasie, szczególnie jeśli goni cię nemezis  ¯\_(ツ)_/¯

• Właściciel
Opublikowano

Aktualizacja eventu:

• Ograniczono ilość rund Zordon'a, aby nie występowały jedna po drugiej.
  • Naprawiono błąd z nieprawidłowym zadawaniem obrażeń przez Humanów w trakcie zwykłych rund - @ Damo .

• Zmiany dotyczące Zordona:
    a) Od teraz Szarża będzie zabierać za każdym razem 3000 HP i trwać 5 sekund.
    b) Od teraz Szarża może być używana wiele razy, jeśli Zordon ma więcej niż 4000 HP.
    c) Od teraz Oślepienie będzie można wziąć tylko 2 razy i trwać 6 sekund.
    d) Od teraz Rozbrojenie będzie można wziąć tylko 2 razy i dodatkowo spowalniać Humanów.

• Zmiany dotyczące Power Rangers:
    a) Czerwony ranger - od teraz będzie miał 33% szans na zadanie krytycznych obrażeń.
    [!] Krytyczne obrażenia to nic innego jak zadawanie podwójnych obrażeń!
    b) Niebieski ranger - od teraz będzie będzie nieznacznie wolniejszy, ale wciąż szybszy od Zordona.
    c) Żółty ranger - od teraz będzie zadawać 35% więcej obrażeń oraz posiadać kamizelkę ochronną ( usunięto nieskończone ammo ).
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

BUG: Jak wezmie sie niebieskiego rangers'a i zordon wezmie rozbrojenie i sie skonczy to szybkosc rangers'a znika 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przy mocy zordona "Rozbrojenie" buguje się czasem kolor osłony i ma taki jak przy szarży.

Opublikowano

1. Moc zordona która dezaktywuje strzelanie u graczy na pojedyncze pestki -, niebieski powerrangers traci po niej szybkość 

2. Wyłączyć zordona na mapach escape bo nie zdaje to tam egzaminu, 90% osob biegnie na pociąg/helke zamiast bic zordona.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualizacja eventu:

• Usunięto tryb Zordona na mapach Escape - @ Fandorinn

• Zmiany dotyczące Zordona:
    a) Od teraz, jeśli Zordon weźmie Rozbrojenie będzie poruszał się znacznie szybciej - @ Damo
    b) Od teraz, jeśli Zordon weźmie Szarżę, a następnie Rozbrojenie ( i odwrotnie ), stanie się zielony - @ chicken
    c) Od teraz Zordon będzie musiał mieć więcej niż 5000 HP, aby aktywować Szarżę.
    d) Zmniejszono ilość HP, jaką traci Zordon z 3000 do 2500 po aktywowaniu Szarży.
    e) Naprawiono błąd z spowalnianiem Zordona zamiast Humanów, jeśli ten weźmie Rozbrojenie.
    f) Poprawiono teksty wyświetlane w menu.

• Zmiany dotyczące Power Rangers:
    a) Naprawiono błąd z nieprawidłowym przywracaniem prędkości Niebieskiego rangera, gdy Zordon weźmie Rozbrojenie - @ Soviet Soldier!

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Ekstra 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jedynymi grywalnymi broniami na tą chwilę są:

• AK-47
  • 30-stka

Sytuacyjne:

• XM1014 (pompa)
  • M249 (krowa)

Reszta broni nie ma racji bytu, 20-stka jest słabsza niż kiedyś. Galilem, famasem, augiem, sg nie gra nikt, chociaż kiedyś galilem sam grałem, dzisiaj ta broń wydaję się być słabym wyborem.

M4A1 wydaję się być niezłą opcją, ale niestety nie jest. "Emką" również rzadko kto gra. Zawsze góruje "kałach" nad każdym karabinem przy wyborze broni. O SMG nawet nie będę pisał, bo totalne dno, ale jakbym miał coś zaproponować to kasacje z menu. ;) 

Dobrze by było jakoś urozmaicić wybór broni. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cofam słowa o galilu, jest grywalny.

AWP w głowe bije ~~20dmg? Żart? Czy ja miałem jakiegoś buga? 

• Właściciel
Opublikowano

W następnej aktualizacji skorygujemy zadawane obrażenia z poszczególnych broni tak, jak ma to miejsce przy odpychaniu zombie, bo obecnie jest tak, że jeśli w CS 1.6 galil zadaje dajmy na to 30 obrażeń to jest to sumowane, np. do 10%, a jeśli M4A1 zadaje 40 to galil Ci zada 3, a m4a1 4 obrażenia. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem czy to wina obecnego update ale występuje czasem problem na początku rundy z wyborem broni. Dostałem info od kilku osób oraz z własnego doświadczenia się przekonałem. Kilkusekundowe opóźnienie jest.

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Nie da się z zadnej broni prawie glowy strzelic, celuje ale zm dostaje obrazenia jakby dostawal w brzuch

• ZKKF
Opublikowano

Gdy gracz postawi minę i pójdzie na specta, zostaje ona na mapie, aż do chwili zniszczenia jej (tak mi się wydaje, bo stała kilka rund).

obraz_2021-11-08_194226.png

• Właściciel
Opublikowano

UPDATE 2.12.09 BETA z dnia 09 listopada 2021:

• Event - Power Rangers został zakończony!

• Wprowadzono kilka zmian w Regulaminie serwera:
  • Zmiany dotyczące losowania:
    a) Dodano możliwość otrzymania do końca rundy super-speed'a przez zombie.
    b) Zmniejszono % szans na wybuch po utracie super-szybkości.
    c) Zmniejszono prędkość, z jaką zombie może poruszać się po wylosowaniu.
    d) Zmniejszono ilość HP, jaką zombie może stracić przy wylosowaniu.
  • Zmiany dotyczące menu z itemami:
    a) Dodano wsparcie językowe dla graczy zza granicy.
    b) Przebudowano i zoptymalizowano plugin.
  • Naprawiono błąd z nieprawidłowym usuwaniem laserów, gdy gracz był na Spekcie - @ Roxie Carbon
  • Poprawiono hitboxy modeli zombie - @ Soviet Soldier!
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności