Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina 

Nick podczas gry: NNNNNNNNNNNN
Nick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargę : Orzeł.02.pl
Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę: Zostałem niesłusznie zbanowany za wallhacka. 
Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę : 05.01.2021 20:58
Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę: Grałem na serwerze i nagle przyszło 3 adminów którzy mnie sprawdzali przez kilka map i w trakcie sprawdzania dostałem pernamentnego bana za używanie wallhacka. Mam bardzo drogie konto i nie wyobrażam sobie cheatowania na nim. 

Opublikowano

Zły dział....

Zdecyduj się także czy to ma być odwołanie czy skarga... Bo wydaje mi się, że powinieneś napisać odwołanie.

Odwołanie od bana za cheaty możesz napisać tutaj - https://fragujemy.com/forum/648-odwołanie-od-bana-za-cheaty/

Skargę na admina możesz natomiast napisać w dziale serwera na którym otrzymałeś blokadę

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności