fapens Opublikowano 1 Stycznia 2021 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2021 Skarga na: admin PajperNick podczas gry: LemonNick osoby oskarżonej: PajperDlaczego składasz skargę: Bezpodstawny ban, od razu bez ostrzeżeniaData zdarzenia: Nalozony: 01.01.2021 - 22:35:51Opis zdarzenia: Byłem zainfekowany, matką zombie i oczywiste, że nie właziłem do kampy tylko blokowalem graczy w celu zarażenia, tego szanowny TFU admin nie zauważył i bez żadnego ostrzeżenia wcześniej, dowalił mi 4h bana.Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
LeV Opublikowano 1 Stycznia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2021 4 minuty temu, fapens napisał: Dlaczego składasz skargę: Bezpodstawny ban, od razu bez ostrzeżenia Napisz odwołanie w tym dziale: https://fragujemy.com/forum/112-zm-odwołania-od-banów/
LeV Opublikowano 1 Stycznia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi