cry ¿ Opublikowano 5 Grudnia 2020 Wykluczony Opublikowano 5 Grudnia 2020 hej, gracze notorycznie co dwie rundy sa balansowani do innej druzyny (giną i ich swapuje) skarżą mi się na u@.. Mysle, ze najlepsza opcja byloby usuniecie tego balansu, i aby administrator swapował no albo zrobienie balansu, by nie zabijalo graczy.
kuba7223 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zróbcie to czym prędzej - pozdrawiam Kooboonia :)
tayrieN Opublikowano 5 Grudnia 2020 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Do kosza, już nerwowo nie wytrzymuje.
Bielpool Opublikowano 5 Grudnia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Tamten balans był git tylko wystarczy przedlużyć nietykalność podczas przenoszenia pod koniec rundy i każdy byłby zadowolony.
nörth. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Balans do wyrzucenia, jest tragiczny.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 true.
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 5 Grudnia 2020 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 5 Grudnia 2020 Racja, do kosza ten balans jak najszybciej. Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego w ogóle wprowadzony jest ten autobalans skoro po 15-stu minutach i tak jest zamiana stron? Na jednej mapie "przeskakiwanie" po 6-7 razy do innej drużyny to dramat.
$BOT-Kojot$ Opublikowano 5 Grudnia 2020 Wykluczony Opublikowano 5 Grudnia 2020 Balans by był dobry jakby przenosiło jeśli w jednej drużynie jest mniej graczy. Często przenosi mnie z jednej drużyny do drugiej,
DziQ Opublikowano 5 Grudnia 2020 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 @ cry ¿ jak coś powie to zawsze ma racje:) pozdrawiam i sie zgadzam 😛 pisał człowiek bez swojego zdania
UnnameD Opublikowano 5 Grudnia 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Nie ukrywam, że mnie też to irytuje. W ciągu 5 rund, zostałem przeniesiony 5 razy, co rundę, więc potrafi to wyprowadzić z równowagi. Gdy nie było wcale AutoBalansu to w miarę możliwości przenosiłem graczy. Po wypowiedziach innych stwierdzam, że lepiej bez AB niż z tym co jest teraz
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 5 Grudnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 +1 , na serwerze grało się lepiej bez autobalansu.
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 5 Grudnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Potwierdzam, są takie mapy gdzie co rundę zmienia team kilku graczom, JAK ŻYĆ.
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2022 Właściciel Opublikowano 16 Września 2022 Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana - - - Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi. Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.