Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 31 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2013 Miałem przedziwne zjawisko. Wystrzelałem wszystkie naboje w dgl i jak przewinąłem (Q) to ponownie miałem amunicję. Tak samo bodajże z Auto-kampą. Po kilku razach to zadziałało a po chwili normalnie. @edit. Nie ma wskaźnika rzeczywistego HP Zombie, Nie wykręca dłoni przy zarażeniu, Brak krwi po zarażeniu CT. Nie widać czy rozwalono kładkę. Nie w tym dziale, ale już napiszę. Wiem, że ten temat był wielokrotnie pisany, ale proponuję zrobić ten Plugin "Zombie ginie z głodu" pod koniec rundy. Bo już ręce opadają pisząc non-stop na głównym "Zombie nie kampi | Zombie CELE !!". Jak by dobrze dopracować to fajnie by było jak by zombie po wybuchu kości rozlatywały się wszędzie. Nesty ogarnięty w tym temacie :) Z pewnością będzie grane pożądane TP na serwerze, które na pewno by umilało grę. Dobre zdanie itd.
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi