Xaoo Opublikowano 12 Lipca 2020 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 Dzięki za 2 bana tego samego dnia za to samo, naprawdę dobra administracja, która nie potrafi siebie nawzajem poinformować że dana osoba dostała już bana, wcześniej dostałem bana od Damo na 4h za mój wyczyn (bugowanie) po czym skończył się ban, wbijam żeby znowu pograć OGARNIĘTY, a tu cyk danse. wlepia mi kolejnego bana na 10h pomimo, że już dostałem wcześniej od Damo, to co jak wbiję teraz na serwer to jeszczeniu Heniu, Arek i Warszawa muszą mi dać po banie, żebym mógł w końcu normalnie pograć?
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 12 Lipca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 jeszcze ja Ci dam 2
Xaoo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 1 minutę temu, moonlight napisał: jeszcze ja Ci dam Stań w kolejce kolego, aktualnie jesteś 4 na liście zaraz po Arku, Heniu i Warszawie XD 2
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 12 Lipca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 Luzik, zawsze do usług. 1
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 12 Lipca 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 To koleżanka.. 2
Xaoo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 Teraz, SPORTOWA WARSZAWA (L) napisał: To koleżanka.. oh przepraszam, mój błąd 1 minutę temu, danse. napisał: Luzik, zawsze do usług. Czyli co? Mam czekać, aż skończy się ban, wbić na serwer i czekać, aż znowu zostanę przez kogoś zbanowany, bo nie potraficie się poinformować?
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 12 Lipca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 Teraz, Xaoo napisał: oh przepraszam, mój błąd Czyli co? Mam czekać, aż skończy się ban, wbić na serwer i czekać, aż znowu zostanę przez kogoś zbanowany, bo nie potraficie się poinformować? Nie no, potrafimy, tylko po prostu poprzednie 4 godziny wydawało mi się mało, no i te kiepskie teksty po moim wejściu na serwer również Tobie nie pomogły, pasuje?
Xaoo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 Teraz, maks0033 napisał: @ Xaoo polecam napisać prośbę o ub w odpowiednim dziale, tak będzie szybciej i łatwiej. Napisać napiszę, ale to zaraz, bo chcę się dowiedzieć jak tutaj administracja się informuje o danych banach, rzeczach itd skoro potrafią dać nawet 2 bany za to samo w ten sam dzień 1 minutę temu, danse. napisał: Nie no, potrafimy, tylko po prostu poprzednie 4 godziny wydawało mi się mało, no i te kiepskie teksty po moim wejściu na serwer również Tobie nie pomogły, pasuje? Jakie kiepskie teksty? Pisałem cokolwiek w twoim kierunku, czy do Niedźwiedzia? To już nie mogę pisać do innych graczy, bo Tobie się to nie podoba?
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 12 Lipca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2020 1 minutę temu, Xaoo napisał: Napisać napiszę, ale to zaraz, bo chcę się dowiedzieć jak tutaj administracja się informuje o danych banach, rzeczach itd skoro potrafią dać nawet 2 bany za to samo w ten sam dzień Jakie kiepskie teksty? Pisałem cokolwiek w twoim kierunku, czy do Niedźwiedzia? To już nie mogę pisać do innych graczy, bo Tobie się to nie podoba? Otóż odpowiadam - pierwszego bana dostałeś od Damo, z którym wtedy siedziałem na TS i poszedł on z mojego polecenia. Gdybyś może okazał odrobinkę skruchy, to ten drugi ban by nie padł, innymi słowy - lekkie przedłużenie kary za kiepskie zachowanie, już rozumiesz? Wybacz, ale Twoje "stawianie oporu" mam całkowicie gdzieś i praktycznie w ogóle mnie nie rusza. Pisać możesz, ale CO piszesz również ma znaczenie. Jak już masz siać ferment, to przynajmniej rób to tak, żebym JA tego nie widział, czaisz?
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2020 Właściciel Opublikowano 17 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi