Skocz do zawartości

Skarga na admina

Skyean Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry:  May Kel
Nick osoby oskarżonej: fIon4
Dlaczego składasz skargę: Ponieważ zostałem wykickowany z meczu i zostałem zmutowany bez powodu niewiem na ile.
Data zdarzenia: Dzisiaj (09.06.2020
Opis zdarzenia: Grałem sobie mecz a nagle zostałem wykickowany bez powodu a później wchodzę do gry i widzę żę dostałem mute
Dowód: mam tylko dowód na mute (tylko niewiem jak wysłać)

XD i teraz dostałem bana na 30 minut bo pisałem skarge
i mam bana za umyślne przeszkadzanie w rozgrywce

( dostałem go wtedy kiedy skończyłem pisać i już grałem normalnie)

PS: teraz chyba mam permbana za napisanie skargi bo już nie pisze że ban na 30 min
xD

Opublikowano

Zostałeś wyrzucony z 3 razy za afk,  następnie wszedłeś znowu na serwer i znowu siedziałeś na afk za to ban na 30min. 
Muta ja Tobie nie dawałem więc bez podstawy mnie za to oskarżasz.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mute'a a dokładniej gaga nie dostałeś od @ f1on4  a od @ AIM BANANA  za prowokowanie, chociaż z tym się nie zgodzę powodem powinien być Spam na chatcie. Ban od @ f1on4  był na 30 minut a nie żaden perm więc mi tu nie wymyślaj że dostałeś perm'a za napisanie skargi bo żaden admin by czegoś takiego nie zrobił. Ban słuszny, nie widzę tu żadnego błędu admina, następnym razem pomyśl i wyjdz z serwera jak robisz coś poza graniem + brak jakichkolwiek dowodów nawet czasu zdarzenia nie podałeś. Zamykam i skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności